HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

31 Jan 2015

Happy 39th Birthday to Fuza on 31 January

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
31 January adalah hari kelahiran ku.
Kalau bulan Islam jatuh pada 20 Muharram.
Genap 39 tahun umur aku pada tahun ini.
 
Alhamdulillah
Syukur ke hadratNya kerana aku masih lagi terus dipinjamkan bernafas sebagai Khalifah di Bumi Allah.
 
Terima Kasih ayahbonda yang mengizinkan aku melihat bulan dan matahari.
 
Syukur dengan jodoh yang berpanjangan dan kasih dari Mr Husband.
 
Rezki yang murah dengan kehadiran 3 orang cahayamata Aiman, Alif dan Aina yang sihat walafiat.
 
Bersempena dengan hari lahir ini, tak sangka pulak dah muda-muda ni masih dapat hadiah.
(Tak nak ngaku tua tu..hehehe)
 Terima Kasih to Mr Husband kerana mahu saya tidak ketinggalan dalam perkembangan telefon semasa. Kalau beli sendiri memang tak dapat lah rasanya.
 
Samsung Galaxy Note 4 hadiah untuk hadiah hari lahir tahun ini.
Alhamdulillah, syukur sangat kerana walaupun aku hanyalah seorang SURIRUMAH, namun merasa juga menggunakan gajet latest masa kini.
Sebenarnya, saya kurang minat dengan handphone yang besar kerana agak payah nak di masukkan ke dalam poket semasa keluar rumah. Tapi dah katanya hadiah, rezeki jangan ditolak!!
 
Kata Mr Husband, disebabkan saya ni suka sangat SELFIE, makanya camera handphone ni lebih best among the best buat masa kini.
 
Ya Allah, murahkan lah rezeki kami sekeluarga.
Kau lindungilah kami sekeluarga
Teguhkan keimanan kamu hanya ke jalanMU YaAllah
Alhamdulillah, Syukur dengan limpah rezkiMU.
 
Samsung Galaxy Note 4
Muka terkejut dapat hadiah Samsung Galaxy Note 4


Terus SELFIE dengan hadiah birthday tahun ni.


Camera depan dan belakang berfungsi khas untuk RATU SELFIE.


Berdua dengan mu.. pasti lebih baik.....
Fuza SELFIE dengan kamera Handphone Samsung Galaxy Note 4.
Cantik tak hasil gambarnya?

 

12 comments:

  1. wah cantik handphone... selamat hari lahir kak fuza... kita punya besday semalam... hihihi

    ReplyDelete
  2. Pakai lah kamera apa pun, tetap cantik ...

    Selamat Hari Lahir ... Semoga sentiasa sihat dan ceria selalu ... Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ... Semoga dianugerahkan anak-anak yang soleh/solehah ... Semoga dipermudahkan segala urusan ...

    ReplyDelete
  3. Slmt ulg thn klahiran Kak, wahh sronoknya dpt hadiah idaman...

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir kak fuza :)

    http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. wahhh dpt phone . alhamdulilah rezeki :) moga dmrhkan rzki sntiasa kak fuza :) happy.bornday !

    ReplyDelete
  6. wahhh wahh wahhh , bestnyaaa dapat phone baruuuu ><

    HAPPY BIRTHDAY AKAK .

    ReplyDelete
  7. wahhh best nya , dapat NOTE 4 :)

    HAPPY BUFDAY AKAK MANIS ..

    jemput singgah

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2015/01/giveaway-blog-nik-ainaablogspotcom-2015.html

    ReplyDelete
  8. again! happy birthday kakak! hehehehe...semoga murah rezeki lagi lepas ni :)

    ReplyDelete
  9. Alhamfulillah rezeki hadiah handset baru. Kak fuza mmg dah cantik pun. Happy bufday kak ^^

    ReplyDelete
  10. wish buat kali kedua kat sini jugalah, Happy bday my dear, pasni lagi bestlah nak selfie wefie kan... sayang Fuza :)

    ReplyDelete
  11. Yeah..seronoknya dpt hp ..yg lama bg aina ke? Hehehe.

    ReplyDelete
  12. memang puas hati dapat galaxy note 4 ni.
    bilala nk merasa guna jugak ni

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78