HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

15 Jan 2015

Jumlah entry sepanjang dalam dunia blog Sulaman Lace Heaven

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Hari ini nak cerita perkembangan blog cebisan saya, SULAMAN LACE HEAVEN.
 
Alhamdulillah
Tahun ini bakal masuk tahun ke 3 wujudnya blog ini.
 
Pada awalnya blog ini hanya tertumpu untuk promosi jualan kain sulam.
Namun apabila dah seronok berceloteh, pelbagi isu saya kongsikan.
 
Meh semak.
Pada tahun 2012 sebanyak 377 entry keseluruhan untuk tahun tersebut. Baru belajar nak mengarang. So kira itu satu pencapaian yang saya bangga!
 
Masuk tahun 2013 Alhamdulillah,saya semakin terer merapu!! hahaha. Total entry sebanyak 485 entry merupakan satu pencapaian yang positif. Tapi saya tak de lah merapu..kacau orang dalam entry saya tuh.
 
Hah meh nak habaq!! Masuk tahun 2014, sebanyak 862 entry secara total tahun tersebut!
Wah wah, semakin hebat Nampak gayanya ye.
Satu jumlah yang semakin bertambah meningkat.
 
Apa sekali pun, harapan saya agar apa juga entry yang saya kongsikan dapat memanfaatkan semua yang singgah ke sini.
 
Terima Kasih semua
 
Entry paling tinggi viewers buat masa ini ialah
  Resepi Puding Susu Buah-Buahan
 
Jumlah entry sepanjang dalam dunia blog Sulaman Lace Heaven
 

13 comments:

  1. wow...terus kan ..semoga berjaya..

    ReplyDelete
  2. Kencangkan lagi di tahun 2015 ni kak :D

    ReplyDelete
  3. Hehe. Tahniah. Banyak tu kak.
    *nanti IM join GA akak yea ;)

    ReplyDelete
  4. tahniah kak.. banyak tu jumlah entry :) ramai yang mencari resepi puding tu yer :)

    ReplyDelete
  5. Peningkatan yg drastik utk tahun 2014.. Bila anda gembira tepuk tanga.. .. Calp..Clap..Clap.. Tahniah...!!!

    ReplyDelete
  6. aida da nak masuk 6 tahun blogging.
    takde apa pun hanya cerita ceriti pasal anak-anak tersayang :)

    ReplyDelete
  7. Byk tu Kak, lya baru lgi.prlu byk usaha lgi

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78