HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Jan 2015

PageViews dan Hot Entry Blog Sulaman Lace Heaven Januari 2015

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Hari ini nak cerita tentang pencapaian Blog Sulaman Lace Heaven.
Blog saya tidak lah boom kebaaboom.
Tapi saya bangga dengan adanya blog ini sejak 3 tahun yang lalu.
Walaupun ada pasang surutnya, namun syukur kerana Sulaman Lace Heaven sudah mula dikenali. Sudah ada pengunjung setia.
Kalau sebut Sulaman Lace Heaven pasti akan di kaitkan dengan koleksi  terbaru kain dari Indonesia.
 
Bercakap tentang PageView.
Alhamdulillah, lately apabila saya semak, Pageview harian telah pun maintain rentaknya dengan pageview mencecah sekurang-kurangnya 1000 viewers sehari.
Cuma kalau hari minggu angka tu agak susut.
Harapan saya semoga angka ini akan terus meningkat.
 
 
PageView Blog Sulaman Lace Heaven as at 17/1/2015

Entry Popular Sulaman Lace Heaven as at 17/1/2015
Ada yang kata blog Sulaman Lace Heaven ini berkaitan dengan  Kain Sulam.
Namun apabila kita lihat rumusan Post paling popular semuanya tiada kaitan dengan koleksi kain.
Paling hot rupanya entry berkaitan dengan RESEPI yang menjadi carian utama pembaca.
Apa sekalipun, semoga perkongsian dari blog ini akan dapat memanfaatkan kepada semua.
Terima kasih semua yang masih dan terus menyokong Sulaman Lace Heaven.
Alhamdulillah.
 
Antara resepi yang menjadi hits
 

14 comments:

  1. resepi memang byk carian kat google ... tahniah fuza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaman sekarang serba serbi mudah

      Delete
    2. aida kalau search, memang byk search for resepi...
      org lain pun gitu hi hi hi hi ...

      Delete
  2. wahhh. semoga terus beremangat untuk berblogging kak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah
      Terima Kasih kepada semua yang support

      Delete
  3. best kan kak tgk byk mcm ni hehe

    ReplyDelete
  4. kak ana pun perasan, bila cuti umum dan hujung minggu trafik pasti rendah kan.. :) Tahniah Fuza !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Kak..
      Weken orang tak ngadap pc
      Majoriti rehat dari pandang pc

      Delete
  5. wahh...clap..clap..clap...keep it up

    ReplyDelete
  6. betul tu Kak Fuza.. memula CT jumpa blog akak ni CT ingat ni blog ajar cara nak menyulam ke hehehe tapi tidak.. ada sikit2 terselit sana sini..
    keep up the good work ^^

    ReplyDelete
  7. entri psl resepi mesti naik selalu..hehe
    org skrng rajin msk..^0^ nyum3...

    ReplyDelete
  8. kna tlis lagi banyak resepi..:)

    ReplyDelete
  9. Kna byk wat entri resepi ni hihi baru pageview melonjak

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78