HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Jan 2015

Syabas Aiman dan Alif dengan pencapaian KUMON yang menggalakkan

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Syabas buat anakanda berdua, Aiman dan Alif kerana telah menunjukkan pencapaian yang sungguh cemerlang di KUMON di dalam matapelajaran Matematik.
Ini adalah Tahun kedua mereka menerimanya.
Cerita Tahun Pertama dengan KUMON KLIK SINI.
 
Acara telah diadakan di Pusat Kumon pada 3 Januari 2015.
Ada jua acara permainan sementara menunggu saat pencapaian hadiah tersebut.
 
Ada yang bertanya, "Berkesan ke KUMON ni?'
 
Apa yang saya nampak, penguasaan perngiraan dalam Math memang sangat berkesan.
Cumalah hantar anak-anak ke KUMON.
 
Aiman dan Alif my hero

Teacher Suganthi menyampaikan Pingat serta Sijil kepada Aiman

Teacher Suganthi menyampaikan Pingat serta Sijil kepada Alif

Sijil Aiman Ranking of 605 out of 2808

Sijil Alif Ranking of 761 out of 3714

 
 
 

12 comments:

  1. KUMON memang bagus kak, anak-anak sedara semua kakak sepupu hantar ke situ... Dan ternyata memang berkesan...

    ReplyDelete
  2. owh.. x pnh tahu psl ni lagi... blh stdy gak ni...

    ReplyDelete
  3. hehehhehe ada kawan jadi teacher kat kumon =)

    ReplyDelete
  4. Tahniah aiman n alifff...dptkan ranking yg lbh baik lg pd ms akn dtg..k..

    ReplyDelete
  5. wah! tahniah aiman n alif :)

    ReplyDelete
  6. Congratz aiman n alif :)

    ReplyDelete
  7. bestnyaaaa knape dulu tak ada mende ni.. budak spm nak pi boleh dak ? haha

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat ank2 akak..pndai2

    ReplyDelete
  9. macam menarik.. siap dapat medal lagi tu

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78