HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

4 Jan 2015

Weekend Sedondon Tema Hard Rock Cafe

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Selmat Berhujung Minggu semua.
Masih berbaki 1 minggu cuti sebelum buka sessi persekolahan 2015.
Hari ini kami anak beranak berpakat sedondon.
Yang Tshirt Hard Rock hitam tu untuk jejaka
Yang Tshirt Hard Rock pink pula untuk para jelitawan..
Ecehhh..
 
Nak kemana tu?
Next entry kita borak k.
Mr Husband is around, so sakan lah berjalan sana sini. Tu yang blog bercuti kejap.
Nanti saya BW ke blog anda yang still setia singgah sini.
Alhamdulillah, Terima Kasih uols
 
Kepada anda semua, ENJOY YOUR WEEKEND terutamanya masa bersama keluarga anda tersayang.
 
InshaAllah
 
T-Shirt Hard Rock
 
pss..pss.. Kenapa baju pink Mak dengan baju pink Aina dah Nampak macam sama size???
hahahaha

7 comments:

  1. Nampak sangat maj kecik, anak plak dah besar.. sama laa sampai dah boleh berkongsi t-shirt dengan anak sulung.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. Wahhh cntikla Ank branak

    ReplyDelete
  3. Comell je keluar sesama pakai baju sama :))


    ReplyDelete
  4. wah... mmg sedondon.. mmg suka pkai sedondon time kuar jnjln...

    ReplyDelete
  5. woot woot pegi jalan mana tu hehe

    ReplyDelete
  6. tak lama lagi bila aina dah besar boleh share baju dengan mak :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78