HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Jan 2015

WW# 1, 2015 Surirumah yang penuh dengan tugasan tiada henti

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Saya lah tu!!!
 
SURIRUMAH yang penuh berkaliber
 

10 comments:

  1. Wanita besi. Sebab tu saya bangga dengan semua suri rumah tangga. Most talented woman.. Chaiyok!!!

    ReplyDelete
  2. semua ada bahagian masing2...

    ReplyDelete
  3. Full time house wife is the real SUPER MAK... Salute pada sape yg berkerjaya seperti diatas..huhu

    ReplyDelete
  4. memang pun....kul 11 mlm belum tentu kerja rumah siap...

    ReplyDelete
  5. sbb tu suri rumah tu superwomen ...

    ReplyDelete
  6. Memang salute dengan full time house wife.

    ReplyDelete
  7. Super woman sebenarnya mereka ni..lelaki pun tak sanggup (segelintir je yang sanggup)

    ReplyDelete
  8. Tahniah.. Papaglamz tabikz spring kt para suri rumah

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78