HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Feb 2015

39 Tahun rupanya tahun 2015 ni..Alhamdulillah

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
31 Januari telah pun berlalu.
Alhamdulillah..jutaan terima kasih di atas segala ucapan hari lahir, doa serta pelbagai inisiatif yang dibuat oleh rakan taulan di WhatsApp, Facebook, Email, Blog dan melalui SMS
Admin Geng Mama Blogger pun siap buat posting khas di Facebook. Tq Kathy.
 
 
Alhamdulillah
Telah berganjak ke 39 tahun. Cerita dapat hadiah birthday Klik Sini
Hari ini nak share pula kemain posing sakan saya pada 31 Januari yang lalu.
Amboi-amboi..kalah Mak Datin kata depa.
Alaa...bagi chance lah saya nak posing sakan berkali sekali sekala kan.
Ada gaya tak nak jadi model jubbah, model tudung,model jubbah dan model senyum??? hehehe
 
 
Oh ya..cewi sat.
Ada hadiah lagi rupanya.
Yes, Rayban Aviator Pink edisi terbaru menjadi milik saya.
Terima Kasih to my boy friend a.k.a Mr Husband.
Semoga semakin murah your rezeki dan next year boleh bagi I hadiah lagi..
Amin
(dasat tak my doa dan harapan..ngeeee)
 
 
 
 
pst..pst...
Tunggu sat g nak umum siapa menang 2nd Giveaway Sulaman Lace Heaven - Happy Birthday Fuza
 
Sepagi pada 31 Januari 2015
I am 39 years old , 2015
http://fuzamusa.blogspot.com/2015/01/happy-39th-birthday-to-fuza-on-31.html
My Birthday Presents 2015,  Pink RB3025 Aviator Rayban & Samsung Note 4
http://fuzamusa.blogspot.com/2015/01/happy-39th-birthday-to-fuza-on-31.html
Perfume Midnight Fantasy Britney Spears hadiah tambahan

 

30 comments:

  1. Happy belated Birthday akak fuza..=D

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dapat hadiah. Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Setahun sekali :)

      Delete
  3. Sanah Helwah kak Fuza .... moga panjang umur murah rezeki dan hidup sentiasa diberkati Allah dunia akhirat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih banyak2 sis Hanim :)
      Amin Amin Amin Yarabb

      Delete
  4. Assalam kak 39tahun muda lagi :) hehehe Semoga makin cantik selalu dan jadi manusia yang di pandang Allah :)

    Btw Akak di tag
    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/liebster-award-1.html
    kalau berani meh sahut cabaran ni :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam
      Tq Tq

      InshaAllah
      Nanti akak join k

      Delete
  5. Wow bestnye hadiah Kak Fuza dapat :) Jeles kita..hii :) Semoga pnjg umur dan dimurahkan rezeki kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur sangat dapat hadiah walaupun dah tua2 ni
      Hehe
      Thanks dear

      Delete
  6. Selamat Hari Lahir. Moga kehidupan bertambah berkah dan berbahagia selalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Terima kasih atas doa

      Delete
  7. happy birthday sis, cantik rayban.. hihik

    ReplyDelete
  8. hepi belated besday sis
    cantik hadiah, secantik tuannya
    walaupun dah 39 tahun tapi nampak awet muda gitu ;-)

    ReplyDelete
  9. tak sangka dah 39..selama ni ingatkan saya ni yang ahkak2 ..eheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. La yeke sis DIana
      Akak suka je jadi adik adik
      Hehehe

      Delete
  10. 39 tahun pun cantik lagi kakak kita ni macam baru 29. hehehhe. stay beautiful kak fuza ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Tq dear
      Yang pentinf still maintain sihat
      InshaAllah

      Delete
  11. Happy besdayyy... life start at 40... (ni konon ceritanya dari kata2 perubatan sebenarnya... kalau by 40 kita sihat, kita akan terus sihat... kalau kita sakit kita akan terus sakit) tu maksudnya... get ready... stay healty yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqtq Najib
      Betul tu.
      Kesihatan tu penting

      Delete
  12. Moga sntiasa akak d murahkn rezki

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78