HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Feb 2015

Aina Oh Aina..Mak yang nangis tengok rambut kena potong!!

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Huaaaa
Ni mak yang over nak nangis.
Mana tidaknya. Sejak buat majlis bercukur rambut Aina semasa dia bayi lagi, this is the first time nak gunting rambut dia.
 
Memang sebelum ini ada trim sikit dalam 1 ke 2 cm.
Tapi kali ini gunting almost sejengkal.
Alahai...Sayangnya.
 
Walaubagaimana pun, nak gunting rambut ini setelah mendapat persetujuan dari abahnya Aina.
Eh memain uols. Abah Aina punya lah tak bagi gunting rambut anak dara anje sorang dia ni.
 
Saya pun memang terfikir untuk menggunting sedikit rambut Aina.
Mana tidaknya, setiap pagi mesti berperang kerana nak menyiapkan dandanan untuk ke sekolah. Yelah, dah bersekolah darjah satu kena ikut peraturan.
Aina pula rambutnya jenis halus makanya mudah kusut.
Subhanallah...terpekik-pekik lah setiap pagi nak menyiapkan dia.
 
Makanya, dengan rambut paras bahu ini, dapatlah Aina berdikari.
InshaAllah, rambut Aina ni jenis cepat panjang.
Fuhh..mak Tarik nafas konon-konon lega.
 
*Alahai rambut...sayangnya....
 
Sebelum gunting rambut Aina

Selepas gunting rambut Aina

Mudah untuk Aina ikat rambut sendiri

Nampak lebih kemas
 

6 comments:

  1. kalau nani suka rambut panjang. hehehe ^^

    ReplyDelete
  2. Cantik rambut aina..pendek dan kemas senang diurus sikit sblm ke sekolah.

    ReplyDelete
  3. hehe bertambah2 comelnyer tu :)

    ReplyDelete
  4. Sygnya rambut aina ...lurus plak tu

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78