HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Feb 2015

Belajar Bersolek smokey Eye melalui Google Image.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Saya suka berSELFIE
Kalau nak BERGAMBAR atleast kena lah calit lipstick.
 
Tetapi baru-baru ini saya terlihat satu gambar yang menarik cara solekannya.
SAYA CUBA MENIRU.
 
Tadaaaaa
Walaupun tidak lah 100% sama namun mencuba itu tidak salah kan?
 
Apa komen membina anda?? Ok tak?
 
 
Make Up Smokey Eye dengan Sweet Pinky Lipstick


Solekan Mata yang telah pun siap

Smokey Eyes Make up by Fuza
SELFIE wide cotton shawl #byabsolute.
 

6 comments:

  1. Cntik.pndai akak brmakeup..padan

    ReplyDelete
  2. nani suka mekap yang macam ni sebab nampak natural gituu ^^

    ReplyDelete
  3. cantiknya mata Puan Fuza kita... I like.. :)

    ReplyDelete
  4. tak nampak smokey la kak..more to cocktail punya make up..hehehe...tapi tetap cantik! :D

    ReplyDelete
  5. heee mcm patung lah kak fuza
    áyu kalau bab mekup angkat tangan

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78