HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Feb 2015

CPUV by Physiogel - Ready for Anything, FEB 2015 / 63rd & 64th BE

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Terima Kasih kepada Mr NUFFNANG serta pihak penaja.
CPUV berkembar untuk permulaan Februari 2015.
CPUV by Physiogel - Ready for Anything,merupakan BE yang ke 63 dan 64 secara keseluruhan semenjak wujudnya Sulaman Lace Heaven.
 
Buat tahun 2015, ini merupakan BE ke 9 dan 10.
 
Alhamdulillah, semoga CPUV ini terus menambah jumlah-jumlah bonusnya.
 
Terima Kasih Nuffnang serta Physiogel.
 
CPUV by Physiogel - Ready for Anything, FEB 2015 / 63rd & 64th BE
 
Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61
 

15 comments:

  1. Nuffnang sayang kak Fuza ni. hehehe. nak cek jugak lah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe
      Nuffnang sayang semua orang kan kan kan

      Delete
  2. Assalammualaikum...fuza,

    semoga earning utk blog nie... sentiasa bertambah... k.Amin

    mselim3

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah brtmbh murah rezki akak

    ReplyDelete
  4. alo jelesnya. hehe. sy baru aktif kn blog ni. lebih kurang 2 thun deactivate, so kena bw gila2 untuk dapat earning balik. Mula2 dah la status glitterati hilang

    ReplyDelete
  5. banyakkk.....alhamdullilah:)

    ReplyDelete
  6. mak aaaih banyak nyeee lahai..
    CT nye cpuv pelik.. dari bulan 11 ritu x update tapi earning masuk hihi.. tah mana mai tah..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, banyaknyaaa kak fuza aihh..

    ReplyDelete
  8. banyaknya...murah rezeki akak...alhamdulillah...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78