HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Feb 2015

Kelambu Moden mudah di bawa buat seisi keluarga

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 Kerana NYAMUK seekor, habis kelambu di bakar!!
Hah pernah dengar kan peribahasa tu.
 
Sekarang dah ada KELAMBU MODEN.
Tak payah risau nyamuk nak boleh celus.
Kelambu moden ni tak perlu nak p sangkut kat hujung tingkap ke, tak perlu nak ketuk paku.
Sangat mudah. Nak guna just unfold. Kiranya Kelambu travel ni memang sesuai untuk semua orang.
 
 
Kelambu Moden ini ada saiz:
SINGLE
QUEENT (200 X 180)
KING 1PINTU (200X200 )
 
Warna yang ada :
  SINGLE : PUTIH
QUEENT & KING : HIJAU, PINK, PURPLE, BIRU
Mudah juga nak bawa travel.
Tak payah nak tunggu musim denggi, bila-bila pun boleh guna.
Demi kesihatan anda sekeluarga.
InshaAllah.
 
Eh bukan saya jual ni.
Saya tolong war-warkan.
Saya terpandang di Facebook.
Saya pun dah beli. Senang balik kampong nanti.
Tak perlu nak berperang bertepuk bertampar dengan nyamuk.
 
Kepada yang berminat tu, cepat-cepat PM cik Siti di Facebook.
Dari tadi ramai yang dok PM cik Siti nampak nya.
 
InshaAllah...kita ikhtiar.
 
 
Kelambu Moden untuk bilik tidur
Kelambu Moden untuk anak-anak di ruang santai
Kelambu Moden di ruang bilik tamu.
Kelambu Moden datang dengan pelbagai saiz dan warna.

Visit FACEBOK SITI ZULAIKA BINTI ABU
 
Cara Penyimpanan Kelambu Moden

10 comments:

  1. hehehe kat rumah nenek pun ada sepupu beli. tapi sebab bukak bukan time nak tidur aje ranap hehe.. rasa macam dalam khemah bebudak tu kata hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memand CT..bebudak tu henyak memang koyak jahanam ler...

      Delete
  2. kat umah MIL pon pasang kelambu style macam nie.....tp tak tahan panas....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena pilih warna yang terang sis.
      Kalau tak memang rasa panas dan lemas

      Delete
  3. Kelambu mcm ni mudah utk bawa travel..

    ReplyDelete
  4. Elok Sgt ni..kat kg lya memg byk Sgt nyamuk

    ReplyDelete
  5. Cantik kelambu ni. Dah macam bakul pun ada..

    ReplyDelete
  6. kami mmg dh pkai kelambu moden ni sesejak ada Aqil...hihihi...kira dh stahun gak la pkai.memula ja rs rimas sbb kita x biasa tp lama2 dh ok.bgus utk musim denggi mcm skrg

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78