HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Feb 2015

Kemana kita hari ini??

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Hari ini hari cuti seluruh Malaysia.
Selamat Tahun Baru Cina buat sahabat handai yang menyambutnya.
 
Kemana kita hari ini?
 
Anak-anak baru sihat.
Aiman pun masih dalam pemantauan.
Kata anak-anak mereka nak riadah.
Tak boleh nak pergi jauh-jauh.
Kami ke Paradigm sahaja.
Tak de tujuan shopping pun.
Sekadar jalan-jalan cari makan.
 
Ramai yang balik kampong.
Ramai yang bercuti.
Tapi Mr Hubby saya bertugas di perantauan, makanya kami tak dapat lah nak travel jauh-jauh bersendirian tanpa dia. Tak berani.
 
Banyak kedai yang tak buka hari ini.
Maklumlah, kebanyakkan yag berniaga di Paradigm ini bercuti.
 
Santai-santai di Paradigm sekejap aje ni.
Lepas ni balik rumah dan berehat di rumah sahaje.
 
Anda kemana hari ini??
 
 
Fuza SELFIE santai cuti-cuti
 

10 comments:

  1. Sedapnya tengok makanan..hehe

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari kak noor Fuza, ke pasar je yg buka hari ni tapi tak banyak pilihan sbb tkde caya nun alif yg jual..

    ReplyDelete
  3. harini?hurmmm lepak kat opis jerk ehe

    ReplyDelete
  4. Sedapnye makanan..harini duduk rehat di rumah je sambil cuci sawang..

    ReplyDelete
  5. Wawa ke besut hari ni.. makan jem tengah jalan.. hehe

    ReplyDelete
  6. saya pun tak ke mana2 kak :p

    ReplyDelete
  7. Tak kemana pun..suami keja...malam nanti nak keluar pi beli barang dapur je kat Aeon.

    ReplyDelete
  8. sy pi CNY open house, jalan2 kat town.. hehe

    ReplyDelete
  9. Lya blik kg tpi esk dah blik

    ReplyDelete
  10. Jalan2 time org kurang syok juga,tak payah sesak2.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78