HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Feb 2015

Keputusan Pemenang 2nd Giveaway Sulaman Lace Heaven - Happy Birthday Fuza

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
PENGUMUMAN!!
 
 
Dengan lafaz Bismillahirrahmaanirrahim,
Fuza dengan berbesar hatinya, dengan ini mengumumkan senarai para pemenang bagi  
 Sebelum itu sila semak nombor penyertaan anda di SENARAI PESERTA
 
Terima Kasih tak terhingga Fuza ucapkan kepada semua sahabat blogger yang sudi meluangkan menyertai Giveaway seadanya ini.
Alhamdulillah, Giveaway ini mendapat sambutan dari 100 orang blogger.
Kepada yang terlepas peluang untuk menyertainya, doakan agar murah rezeki untuk saya anjurkan di masa hadapan, InshaAllah.
 
 
 
Hadiah
  1. Hadiah utama merupakan Kain Sulam seperti gambar di dalam BANNER untuk seorang pemenang bertuah.
  2. 3 hadiah saguhati merupakan Wideshawl Cotton
  3. 1 Hadiah tambahan buat ucapan yang kreatif sehelai Tudung Shiffon Lace Batu
http://fuzamusa.blogspot.com/2015/01/2nd-giveaway-sulaman-lace-heaven-happy.html
Hadiah 2nd Giveaway Sulaman Lace Heaven
 
Pemenang Utama
 
No 34. http://suriaamanda.blogspot.com/2015/01/2nd-giveaway-sulaman-lace-heaven-happy.html
 
 
Hadiah Saguhati
 
No 42. http://anajingga.blogspot.com/2015/01/2nd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html
 
No 53 http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2015/01/2nd-giveaway-sulaman-lace-heaven-happy.html
 
No. 6 http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/01/2nd-giveaway-sulaman-lace-heaven-happy.html
 
 
Hadiah Ucapan Yang kreatif memikat hati
(Ini hadiah tambahan ilham semasa membaca entry2 sahabat sekalian)
 
 
** maaf, Fuza tak berkesempatan hendak memasukkan "True Random Number Generator" dari Random.com.my.
Jadi Fuza hanya letakkan No yang terpilih di setiap link penyertaan.
 
 
 
 
Terima Kasih kepada semua yang telah menjayakan Giveaway ini.
 


Bagi tuntutan hadiah, para pemenang dikehendaki memberikan butiran berikut :
No Peserta :
URL Entri Penyertaan :
Nama Penuh :
Alamat Surat Menyurat :
No Handphone :

 Hantarkan ke emel fuzamusa@yahoo.com 
 
 
 
 
Nota :
Giveaway pertama Fuza pernah anjurkan dahulu mendapat sambutan dari seramai 142 orang blogger.
 
 
 
 
 
 
 

53 comments:

  1. tahniah yg bertuah...yeay!! :)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini kak...wahh...tahniah kepada yang telah berjaya...

    ReplyDelete
  3. wah..bakal pengantin baru yang menang tu..tahniah SA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadiah pengantin baru

      Rasanya masa 1st GA pun dapat kat Asha Lya, masa tu pun nak jadi pengantin

      Rezki

      Delete
    2. Amboi Diana terus gelar SA pengantin baru...uish...alhamdulillah rezeki ni....masih x percaya ni...duk ulang2 tgok .....thanks dear Fuza..

      Delete
  4. Replies
    1. Thank u kepada yang menjayakan GA ini

      Delete
  5. Replies
    1. Tahniah juga kepada semua yang join

      Delete
  6. tahniah tahniah tahniah kepada semua pemenang... yang tak berjaya cuba lagi yer... banyak lagi segmen menarik di lingkaran kita nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu
      InshaAllah ada rezki nantj

      Delete
  7. Tahniah kepada saya dan semua pemenang..hahaha
    Tahniah kepada sis fuza sebagai penganjur dan semua peserta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Tahniah tahniah tahniah
      Nanti jangan lupa posing ye

      Delete
  8. Tahniah kepada pemenang..sori tak smpt nak join.huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe xdan join pun
      Tunggu u posing2 those collections

      Delete
  9. tahniah kepada pemenang :) takziah untuk diri sendiri..hahahaha #gurau2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh eh
      Jangan lah merajuk pulak
      Mungkin rezki menang GA kat lain blogger lain kan
      Hehehe
      Tahniah sudi join

      Delete
  10. takde rezeki..thniah pd pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syabas kepada yang luangkan masa join
      Tq so much

      Delete
  11. Tahniah kpd pmng.. Xde rezeki nak menang..

    ReplyDelete
  12. xda rezeki nk menang...huhu
    xpa... tahniah pada yg menang

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah
      Mgkn bukan kat sini tapi GA lain kan

      Tq sudi join

      Delete
  13. wah, nampak nama kawan2 di situ..tahniah korang..

    ReplyDelete
  14. Tahniah smua, wah memg cntik2 hafiahnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st GA Lya menang kan?
      Jangan lupa posing ye

      Delete
  15. Tahniah kepada yang menang..yeay!

    ReplyDelete
  16. yeaaaay ade nama CT lah..!! alhamdulillah.. jarang tau CT nak dipilih pakcik random tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah...rezki CT disini rupanya...
      Teruskan sokong Sulaman Lace Heaven ya

      Delete
  17. erk...speechless la plak..terkojot ni macam x percaya...alhamdulillah rezeki...thanks Fuza....

    ReplyDelete
  18. I am no 42 : Alhamdulillah, rezeki kak ana tahun 2015 ni, lebih bermakna hadiah dari adinda blogger yang sama bulan kelahiran dgn kak ana dan antara yang paling awal bersama blog kak ana..terima kasih Fuza... kak ana dah sent email pagi ni... :) pertama kali ni seumur hidup menang GA huhu :)

    ReplyDelete
  19. Tahniah buat semua pemenang yang terpilih :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78