HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Feb 2015

Liebster Award, Feb 2015

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Saya di tag oleh adik Ema Wanita Besi Berbicara
Ini adalah Liebster Award pertama untuk tahun 2015.
 
Kalau ikutkan, rasanya ada ramai yang tag saya last year.
Akan tetapi dek kerana kesibukan melanda, makanya banyak yang tak sempat nak saya sertai.
 
Ok kali ini mari kita jawab soalan2 dari Adik Ema kita ni.
 
 
http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/liebster-award-1.html
Liebster Award, Feb 2015

Mesti jawab ke 11 soalan ni :) 

1- Senaraikan 5 Fakta tentang diri Anda . 
2 - Di manakah anda belajar tentang blog?
3 - Apa pendapat Anda tentang blog Saya, Saya Friendly ?
4 - Apakah hadiah yang paling istimewa anda telah memberikan kepada ibu bapa anda?
5 - Bilakah kali terakhir anda mencium ibu anda?
6 - Jika diberi pilihan untuk pergi dalam perjalanan, di mana anda mahu pergi? mengapa?
7 - Yang kamera anda menggunakan blog untuk fotografi?
8 - Apakah Essentials anda untuk bercuti? *barang paling penting bila Travel*
9 - Lagu kegemaran? Kenapa ?
10 - Kali terakhir lepak lepak ngan kawan ?
11 - Cerita sikit tentang blog emma .
 
 
Jawapan untuk 11 soalan di atas :
 
1. Peramah, Suka Warna Purple, Suka Selfie, 39 Tahun, Anak ke-2
2. Melalui Blogger chekgu Azrine
3. Anda Wanita Besi..pasti berani!!
4. Doa dan sedekah Al-Fatihah setiap kali solat, inshaAllah
5.Baru je kejap tadi.
6.InshaAllah pergi ke Tanah Suci kerana itu keinginan semua juga kan.
7.  Maksud soalan ini? Tak berapa faham....
8.
9. Ayah & Ibu by Sudirman kerana itulah permulaan kami
10. Hujung minggu apabila kami ada kelapangan
11. Terkejut masa memula bukak ada music yang kuat..hehe
 
 
 
 
Untuk menyambungkan Liebster Award ini, saya akan senaraikan 11 soalan seperti dibawah ini.
Semoga mereka yang di tag sudilah kiranya menjawab ye.
Lepas dah jawab tinggalkan LINK di SINI supaya saya dapat tahu kamu sekalian saying tak dengan saya..sudi tak nak jawab soalan2 saya.
 
Soalan2
1.  Awak marah tak kena tag ni?
2. Bagus tak segment Liebster Award ni?
3. Kenal tak blog Fuza ni?
4.  Bagaimana hari-hari tanpa Facebook? Blog? Instagram? WhatsApp?
5.  Baju raya planning warna apa?
6. Resepi apa yang anda terer? Masak air, masak maggi tu tak kira ye!
7. Harapan 2015
8. 2014...ulasan kesimpulannya.
9. Kenapa anda menulis BLOG?
10. Awak rasa Fuza ni macam mana?
11. Awak dah add kita tak kat Blog?
 
Yang terpilih untuk menjawab
http://sallysamsaiman.blogspot.com/
http://sitiyangmenaip.blogspot.com
http://muslimahsejati96.blogspot.com
http://cikash.blogspot.com/
http://bungakayangan.blogspot.com/
http://www.fatindiana.com/
http://mylittlepad-syifa.blogspot.com/
http://umikasum.blogspot.com/
http://www.nabilabiela.com/
http://cicaktersepit.blogspot.com/
http://ummi2m2s.blogspot.com

9 comments:

  1. Last year byk juga kna tag ni hihi

    ReplyDelete
  2. banyak kali juga puteri kena tag..tapi ada yang tak sempat nak buat :D

    ReplyDelete
  3. Salam kak fuza..lama tak singgah sini..rinduu... :)

    ReplyDelete
  4. tq kena tag inshaAllah nanti ekin jawab nak g fikira ayat apa... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tadaaaaaaaaa kita pun dah jawab... ekin tag akak gak tu http://cikash.blogspot.com/2015/02/liebster-award-1.html

      Delete
  5. alamak! kena tag lah >,<
    thanks tag.
    insha Allah ada masa nanti FD jawab ye

    ReplyDelete
  6. hihi insyallah ye Kak Fuza.. save dulu kalo free nanti buat..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78