HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

12 Feb 2015

Para pemenang saguhati telah terima hadiah 2nd Giveaway Sulaman Lace Heaven

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Seperti semua sedia maklum, pada bulan Januari 2015 yang lalu, Sulaman Lace Heaven  telah menganjurkan 2nd Giveaway bersempena Hari Lahir Fuza yang ke 39.
Alhamdulillah, penyertaan dari sahabat blogger amat menggalakkan. Terima Kasih kepada semua yang beri sokongan menjayakan Giveaway tersebut.
 
KEPUTUSAN dan PENGEPOSAN hadiah telah pun dibuat.
 
 
Alhamdulillah
Kesemua pemenang hadiah saguhati telah pun menerima hadiah masing-masing. Hadiah merupakan Wide Shawl Cotton.
Terharu pula apabila mereka telah pun membuat satu entry khas semata-mata untuk memberitahu hadiah telah pun selamat di terima.
 
Alhamdulillah.
Semoga hadiah yang tidak seberapa itu menjadi satu tanda ukhwah diantara kita sebagai sahabat di dunia blog.
Sekiranya ada kekurangan harap dimaafkan.
Jangan lupa share gambar posing nanti :)
 
 
**Masih belum dapat info dari Pemenang Utama serta Pemenang Ucapan Hari Lahir terbaik. Dah terima hadiah ke belum uols?
 
Ana Jingga
http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/02/suprise-hadiah-dah-sampai.html
Mama3Farhanah


Siti Humairah Hadiah shawl yang berwarna merah Nampak sipi-sipi :)
(Tak dapat nak backlink ke entry CT penyertaan..dah delete ke CT?)
 
 

18 comments:

  1. Replies
    1. Bila lah saya pulak nak menang GA..hehe

      Delete
  2. tahniah kpd pemenangnya:):)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. InshaAllah ada rezki nanti buat GA lagi

      Delete
  4. seronoknyaaa siapa yang dapat ^^

    ReplyDelete
  5. Seronoknya..cantik2..tahniah buat pemenang

    ReplyDelete
  6. Tahniah! bila la rezeki zaza erk hihihi.

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat para pemenang bertuah tu ^-^

    ReplyDelete
  8. terima kasih Fuza dan tahniah buat semua pemenang.. Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  10. congrats pemenang :D cantikla shawl tuuu hehe

    ReplyDelete
  11. best nya diaorang dapat kain cantik2...Bila Fuza nak buat GA lagi..ehehhe

    ReplyDelete
  12. rasanya belum delete la Kak Fuza.. usually kalo segmen bulan 1/2 nanti bulan 3 baru delete.. ke da terlepas pandang.. maaf maaf.. atototo nampak sipi2 T.T nanti kita buat entry ye skali ngan top commentator.. thank you Kak Fuza.. nah flying kiss lagi hehehe

    ReplyDelete
  13. Tahniah smua pemenang brtuah

    ReplyDelete
  14. Bestnya... Tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78