HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Feb 2015

Review : Shawl Rose by Safni Boutique

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 Hari ni dengan ikhlas nak Review : Shawl Rose by Safni Boutique
Ini bukan iklan berbayar yer.
 
Kenal Safini dari Instagram SAFINI_
Facebook : safiniboutique.
 WhatsApps : 014-8031287
 
Teruja melihat shawl berbunga rose kuntum-kuntum seketul-seketul ni.
Haruslah  tempahkan. Kata nak kelihatan gojes dan lain dari tudung-tudung yang dijual lambak di kedai.
 
Alhamdulillah, walaupun mengambil masa hampir sebulan untuk mendapatkan pesanan due to masalah-masalah peribadi tuan butik.
 
Saya tempah 2 warna. Tapi pada hari lahir saya yang lalu saya telah pun menggayakan warna Mustard yang selama ini agak saya takut nak cuba. Kurang yakin dengan warna-warna earth ni.
 
Walaubagaimanapun, cuba tengok sat gambar posing-posing tu..Alhamdulillah, yakin bergaya aje kan. hahahaha...siapa lagi nak puji kalau bukan diri sendiri.
 
 
Fuza menggayakan Shawl Rose by Safni Boutique
 
Gaya Model Muslimah , Shawl Shiffon Roses Handmade
Digayakan dengan Jubah, tampak ekslusive.

19 comments:

  1. cantiknyaaaa shawl tuu. orang yang pakai shawl pun cantik ^^

    ReplyDelete
  2. alamakkkk cantik la plak shawl ni ... very nice on you sis! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Anim
      Jom start cari tudung raya

      Delete
  3. Replies
    1. Nak order lagi for lebaran ☺️

      Delete
  4. Cantik la fuza nih..jeles saya tau..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Tq Diana
      U pun gojes

      Delete
  5. cantiknya kak...suka colour tu..

    ReplyDelete
  6. aigooo lawa haih.. ada bunga lagi timbol2.. kite pakai shawl biase aje T.T
    tak reti nak bergaya2 ni..

    ReplyDelete
  7. Cntik shawl ni,.memg cntik da bunga ros timbull

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78