HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

23 Feb 2015

SARAWASA Collection Kedai Jahit Jubah di Kelana Jaya, Selangor

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
Sana-sini ramai yang sedang mencari Tukang Jahit yang sesuai.
Sesuai maksudnya dapat menjahit fesyen idaman dengan cemerlang.
 
Alhamdulillah, baru-baru ini saya ada menghantar kain Sulam Patch Lace untuk dijahit jubbah ke sebuah kedai berdekatan.
Ini adalah pertama kalinya saya mencuba hasil kerja mereka.
Saya ni payah nak cari size jubbah yang betul-betul padan. Jenuh nak kena alter nanti.
 
Hah lihat tu, jubbah yang siap dipatungkan dan di pamerkan di kedai.
Kata tuan kedai, Kak Lilis, ramai pula yang bertanya dan ingin membeli jubbah saya.
Eh eh eh ....NOT FOR SALE!
 
Saya telah pun mencubanya, Selesa memakainya.
Alhamdulillah. Lepas ini boleh hantar lagi.
Hah sekali sekalai berfesyen jubbah, apa salahnya kan.
Kepada yang berminat tu boleh lah hantar ke kedai ini.
Alamatnya seperti di bawah.
 
Selain mengambil upah menjahit, ada juga di jual kain ela, kain sutera Terengganu, selendang, tudung dan macam-macam lagi kelengkapan muslimah.
Harga berpatutan. 
  
Jubah Muslimah dari Kain Sulam Patch Lace Material Semi Silk
Fuza mencuba Jubah yang telah siap di jahit
Fuza bersama Kain Sulam Patch Lace yang siap dijahit jubah
Kain Sutera Terengganu


Koleksi Baju yang telah siap untuk jualan


Pemilik Kedai SARAWASA COLLECTION Kelana Jaya

 
SARAWASA COLLECTION
LOT 503 GIANT HYPERMARKET KELANA JAYA
NO 33 JALAN SS6/12
SS6 KELANA JAYA
47301 PETALING JAYA
SELANGOR
 
Puan Lilis : 019-2895676, 010-2580021

6 comments:

  1. wahhh. boleh lah pergi jugak nanti ^^

    ReplyDelete
  2. kemas je kedai ni jahit..syiok kalau dah jmpa kedai yang suit dengan kita

    ReplyDelete
  3. la dlm giant jee..
    boleh lah try usha2 nanti..
    dh dekat dgn umah mak ni

    ReplyDelete
  4. tingkat atas ya fuza kedai ni
    berapa upah jahit selai tu :)

    ReplyDelete
  5. Klau puas hati dgn jahitan blh la trus tempah

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78