HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Feb 2015

WW#3 2015 Saya suka SELFIE suka-suka

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
SELFIE
 
Berangan-angan nak jadi MODEL Muslimah.
Tapi rupa tiada. Paras je ada. hehe
Berangan tu kan PERCUMA
 
SELFIE Rayban Aviator Pink, Purple, Grey, Gaya Model Muslimah Rayban
 
 
 
 

27 comments:

  1. manis selalu adikku Fuza... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai Kak..Saje je ni..posing2

      Delete
  2. comelnya tudung kak fuza.... suka2 ekin like sangat tudung tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudung yang purple tu hat glitter RM10 hengget
      Tudung yang lain tu dari JelitaSara Shawl Printed

      Pakai sempoi2 je Ekin ..:)

      Delete
  3. Assalammualaikum... fuza,

    bergaya.. macam model muslimah macam wardina ... ada iras2 ...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...
      Ada dua tiga orang sahabat blogger pun cakap macam tu
      Tapi Fuza rasa Wardina tu lagi hebat kot...
      Jauh panggang dari api:)

      Delete
  4. Salam singgah petang sis..wahh...sangat cantik ler sis...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah...
      Tq sis Suhailah :)

      Delete
  6. cantiknyaaa kakak kita ^^

    ReplyDelete
  7. Jom kita selfie..cik akak pun suka selfie dengan gaya tudung..hihi

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Kelip kelip mata (segan)
      Tq
      Alhamdulillah

      Delete
  9. Replies
    1. Eh siapa panggil kita tu?? Hehe

      Delete
  10. pada saya kak fuza sesuai je jadi model...cantik...serius talk!

    ReplyDelete
  11. huhu Kak Fuza gojes..
    tingin nak pakai shades jugak tapi uhuk uhuk..
    cermin mata mmg tersedia ada ni mana nak tepek shades =P

    ReplyDelete
  12. Lawa sunglass akak hhehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78