HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Feb 2015

WW#5 2015 Lipatan Tisu Tetamu

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Jom tengok
Belajar
Tak perlu kata apa-apa
 


 

12 comments:

  1. nice..
    tunggu dpt menantu dulu baru boleh buat hehehe

    ReplyDelete
  2. suka tengok yg warna merah tu...

    ReplyDelete
  3. suke yang kemeja tu kak fuza
    comell

    ReplyDelete
  4. comelnyaa. kreatif sangat ^^

    ReplyDelete
  5. waaaaaaa.... saya suka yang warna merah tu... cantiknyaaaa (ehh aku fettish warna merah ker?? ngeeeee)

    ReplyDelete
  6. Yang ats tu selalu buat smpai berlumba nak buat..ehhee..yang lain comel..

    ReplyDelete
  7. Hat merah tu cantik sangat.. :)

    ReplyDelete
  8. amboi.. lipat tisu pun meriah =D suka yang first.. paling simple..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78