HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Mar 2015

Alhamdulillah, bertingkek-tingkek CPUV Nuffnang singgah.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Beberapa hari lepas tidak berapa aktif di Blog.
Kesianlah blog sunyi sepi.
Traffic pun merundum teruk.
 
Walaubagaimana pun tersangatlah happy kerana NUFFNANG masih berbaik hati tempek kan 5 CPUV baru.
 
CPUV by Ikea - Bed & Bath (March) , MAC 2015 / 95th & 96th BE
CPUV by Umobile - Banner Ads, MAC 2015 / 97th & 98th BE
CPUV by Colgate Total Charcoal, MAC 2015 / 99th BE
Terima Kasih semua.
Alhamdulillah.
 
CPUV by Ikea - Bed & Bath (March) , MAC 2015 / 95th & 96th BE
CPUV by Umobile - Banner Ads, MAC 2015 / 97th & 98th BE
CPUV by Colgate Total Charcoal, MAC 2015 / 99th BE
 
Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61

8 comments:

  1. Alhamdulillah, masuknya pun bertingkek-tingkek jugak nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..amin..harap2 ler Mama An :)

      Delete
  2. tumpang tanya.. mcm mana nak earn cpuv ni?

    ReplyDelete
  3. wah...seronoknya..
    rina tak pandai lagi bab cpuv nuf nang ni...huiii

    ReplyDelete
  4. woaaah rezeki sungguh.. alhamdulillah..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78