HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Mar 2015

Apabila demam dah masuk 4 hari.....

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Demam dah masuk 4 hari.
Pagi-pagi tadi dah ke Klinik Rakan Medik, Kelana Jaya untuk membuat pemeriksaan darah.
Risaulah kan.
Mencegah lebih baik dari merawat.
Kata Doktor Adleen, result darah akan dapat petang ini juga.
 
Selesai ambil darah saya pulang dengan bekalan ubat yang sebeban macam door gift balik kenduri kawin. Dah kena start dengan  antibiotic.
Terus lena dengan penangan ubat batuk dan selsema.
 
 
Dalam jam 1 petang saya mendapat panggilan dari Klinik.
Alhamdulillah, katanya semuanya ok, Bukan denggi, cuma Demam Virus.
Lega rasanya. Risaulah jugakan kalau demam yang macam-macam dok serang masa ni.
Cuma buat masa ni sakit tekak memang perit, selera makan tak berapa ok, kepala pula berdenyut-denyut dan selsema laju macam Air Terjun Niagara.
 
Cuaca masa kini tersangatlah panas.
Cuaca kering.
Cuaca berhaba.
Anda semua di luar sana sila banyakkan minum air putih lebih banyak dari jumlah yang biasa anda ambil. InshaAlllah
 
Pemeriksaan Darah
Ubat Demam, Ubar selsema, Ubat sakit tekak, Klinik Rakan Medik, Kelana Jaya
 

10 comments:

  1. Aduhai.. Jenuh nak menelan.. Antiobiotik kena habiskan walau dah sihat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah dia... rasa tersagang kat tekak aje ni....

      Delete
  2. semoga cepat sembuh kak. banyakkan minum air masak musim panas ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah.... mudah-mudahan.
      Tq sis :)

      Delete
  3. musim sekarnag ni.. semoga cepat sembuh.. :))

    ReplyDelete
  4. Get well soon kak fuza...memang sekarang musim panas sungguh...

    nak keluar rumah siang pun malas

    ReplyDelete
  5. Lya pun agak kurang sihat. Cuaca nda menentu skrg ni

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan segala urusan ...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78