HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

12 Mar 2015

Apabila Demam Denggi menyerang....

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Wabak denggi melanda Negara.
Pernah saya kongsikan Tips Mencegah Denggi serta Pencegahan Denggi.
 
Innalillah...
Adik Ipar saya Amir juga disahkan DENGGI.
Telah seminggu ditahan di wad Ara Damansara Medical Center, Petaling Jaya.
Bermula dengan demam sejak dari tempat kerjanya di Sungai Udang Melaka, demamnya tidak kebah terus dibawa untuk pemeriksaan darah.
SAH!! Dia dijangkiti demam denggi.
 
Pelbagai ikhtiar demi kesihatannya telah sama-sama kami lakukan.
Segala apa nasihat ramai, semua kami telah pun cuba.
Dari sup ketam, jus daun betik, air anugerah, 100 plus, susu kambing dan macam-macam lagi kami ikhtiar.
 
Buat masa ini platlet darahnya masih belum stabil. 
Doa dan harapan kami agar Amir cepat sembuh.
Kawan-kawan semua tolong doakan sama ye.
 
InshaAllah
 
Ara Damansara Medical Center, Petaling Jaya
Sup Ketam, saya masakan untuk stabilkan platlet darah pesakit denggi.
Air Masak, Air Zafran, Air Anugerah, Air Susu Kambing, Air Jus Betik untuk meningkatkan platlet darah
Lobby Ara Damansara Medical Center, Petaling Jaya.

 

16 comments:

  1. Skrg ni wabak denggi makin menular, kat cne pun da rakan2 yg trkena denggi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah Lya
      Hospital penuh kes denggi je semalam

      Delete
  2. moga cepat sembuh.harapnya takde lah perkara buruk berlaku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin
      Begitu lah harapannya
      InshaAllah

      Delete
  3. Semoga cepat sembuh InshaaAllah amin!

    ReplyDelete
  4. mudah-mudahan cepat sembuh..memang banyak kes denggi sekarang ni

    ReplyDelete
  5. moga cepat sembuh.. sblm ni pun zaza pernah suspek denggi.

    ReplyDelete

  6. salammm..moga cepat sembuh.. sblm ni pun saya penah kena denggi gak

    ReplyDelete
  7. semoga cepat sembuh. nani ni pon demam jugak

    ReplyDelete
  8. semoga cepat sembuh..takutnya kalau kena denggi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang bahaya
      Kena jaga kebersihan persekitaran
      InshaAllah

      Delete
  9. Teruk jugak kawasan sana ye kak...semoga cepat sembuh hendaknya...insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah
      Kena jaga kesihatan semua

      Delete
  10. akum puan.sy dr sykt dengueless solutions ade mnyediakn rawatan utk pulihkn denggi.kami akn bg free klu tak berkesan..guaranteed inshaAllah
    klu bermnat call sy en sham di 0172821711.tk8

    ReplyDelete
  11. moga diberikan kesembuhan dengan segera.. mudah2an amin..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78