HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

26 Mar 2015

Bandung....aku aku datang...rindu kamu!!

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Malam ini penerbangan ke Bandung.
Setelah sekian lama tidak kesana.
Tidak ler bertahun lamanya..hehe.
Last ke Bandung September 2014 kalau tak silap.
 
Nak buat apa ke Bandung tu???
 
Penerbangan 26 Mac 2015
 
Memula sekali mestilah nak jumpa Mr Husband yang bertugas di sana.
Dia bertugas under projek lebuhraya usaha Plus dengan Indonesia.
Bulan ini dia tidak dapat bercuti kerana teramat sibuk dengan urusan di site.
Alhamdulillah, dah hampir siap jalan tol tu.
 
 
Tujuan kedua....
Shopping Raya!!
Kebetulan masih boleh buat tempahan baju, makanya sakan lah nak mencari koleksi Hari Raya.
Sambil-sambil itu juga nak juga mencari material untuk majlis perkahwinan keluarga. Sekarang ni majis kebanyakkannya dah ada warna tema bagai.
So kita sama-sama support sesama keluarga. InshaAllah
 
Lace dan Kain Sulam Bandung memang super cantik meletop untuk Hari Raya 2015
 
Tujuan ketiga ialah untuk mengambil pesanan-pesanan Pre-Order beberapa orang sahabat.
Ada ler sikit-skit business online tu. Rezki anak-anak.
Ada juga yang memesan Kek Kartika Sari. Kali ini saya tidak dapat nak buka order kerana tujuan membeli lace keluarga untuk majlis perkahwinan dah penuh beg.
InshaAllah mungkin ada rezkzi pergi lagi nanti.
 
Selain dari tujuan-tujuan di atas, sesekali nak juga bersantai hilangkan stress.
So kiranya ke Bandung tu sambil makan angina tugasan penting juga dapat dilaksanakan.
 
 
 Doakan perjalanan saya bersama anakanda Aina serta biras, Tini selamat pergi dan balik.
Semoga dipermudahkan segalanya.
Amin
Beg pasti akan beranak pinak kalau ke Bandung.
 

14 comments:

  1. Wah sronoknya akak slalu dpt pegi ke bandung

    ReplyDelete
  2. selamat bershopping Fuza, sambil jumpa bersua insan tersayang,enjoy it dear.

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti dan semoga urusan disana lancar..:)

    ReplyDelete
  4. wah..bestnye kak..jgn lupa bw balik ole2 kat ida.hhehhehe

    ReplyDelete
  5. Salam. Hee seronoknya ke bandung.

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti Kak Fuza ehehe.. tudia beli baju raya kat bandung ehehe..

    CT ada buat entry untuk akak..
    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2015/03/terima-kasih-shawl-dari-kak-fuza.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah wah
      Yeke
      Nanti akak bw
      Tq ct ✌️

      Delete
  7. seronoknya.. selamat bercuti kak fuza..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78