HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

9 Mar 2015

Belit-belit shawl sampai terbelit

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Kali ini nak share KEYWORDS NUFFNANG.
Memang win lah kata kuncinya
 
"Belit banyak-banyak selendang sampai terbelit"
 
Macam-macam orang google rupanya.
Mentang-mentang saya suka selfie ye. Hangpa cari pasal belit-belit terbelit dalam blog ini ye, haru aihh. Macam-macam ragam kan.
 
Apa pun saya suka aje nak pakai belit-membelit ni.
Tengok gambar posing belit shawl seperti kat bawah tu.
Nak jadi model dah tua pulak umurnya.
So SELFIE syok sendiri aje.
Siapa marah? Tak marah kan?
 
Enjoy!!
 
Keyword - Belit banyak-banyak selendang sampai terbelit
 
 
 
 

8 comments:

  1. lawak pulak keyword camtu. haha :D

    ReplyDelete
  2. mcm2 gaya kak fuza.. pndai blit smpai terbelit..

    ReplyDelete
  3. kikii belit2 jgn tercekek leher

    ReplyDelete
  4. Jgn smpai salah beli trbelit leher kihkih..just kidding kak

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78