HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

30 Mar 2015

CPUV by Cicakman 3 Premier with E.. , MAC 2015 / 100th & 101st BE

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
100!!
 
Alhamdulillah.
Ini adalah CPUV yang ke 100 buat Sulaman Lace Heaven.
 
CPUV yang ke 100 dan ke 101 ini adalah dari filem yang sedang hangat di pawagam dengan kutipan berjuta-juta ringgit. Mana tidaknya, pelakon-pelakon hebat yang ditampilkan oleh KRU Production.
 
CPUV kali ini adalah CPUV by Cicakman 3 Premier.
Terima kasih kepada penaja iklan serta NUFFNANG juga.
Semoga CPUV terus menerus singgah disini dan melekat lama-lama.
Dapatlah buat sedikit tabungan kan.
 
Terima Kasih juga kepada semua yang sudi singgah sini.
 
CPUV by Cicakman 3 Premier with E.. , MAC 2015 / 100th & 101st BE
 

Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61

10 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah... ada ler sesikit tu

      Delete
  2. Tahniah Fuza, sat gi cicakman singgah blog sulaman lace heaven kay hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Kak Ana
      Wah welcome Cicakman.. Welcome
      Hehe

      Delete
  3. Wah dah dkt 100 byk tu Kak, tahniah

    ReplyDelete
  4. haaa semua pakat melekat kat dinding pas ni.. ehehe tahniah =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78