HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Mar 2015

Cuti sekolah bermula...jom makan KFC Jimat ..jimat

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Minggu cuti persekolahan bermula esok.
Cuti singkat 1 minggu sahaja, dari 14 Mac hingga 22 Mac 2015.
Semua anak-anak baru sahaja habis peperiksaan.
Sebagai ganjaran jom kita makan KFC.
 
Kalau makan dengan anak-anak ni sebaiknya  berbelanja dengan  tebus voucher.
Jimat berganda-ganda.
Alhamdulillah.
Terima Kasih kepada yang bagi voucher ini.
Saya pun dah tak ingat siapa yang beri.
Menang apa yer?
 
Semuanya telah ditebus.
Jimat berganda-ganda.
 
Selamat Bercuti kepada yang dah ada planning bercuti.
Saya di rumah sahaja kerana Aiman perlu menghadiri kelas tambahan Darjah 6 untuk persediaan UPSR.
 
Semoga Aiman serta semua calon-calon UPSR akan cemerlang nanti.
 
Voucher KFC Jimat hingga RM5.50
2 pieces Chicken KFC


Nugget KFC

 

16 comments:

  1. wahhh cuti sekolah dah...he he he...selamat bercuti anak-anak, adik-adik...

    ReplyDelete
  2. bestnya siap ada voucher kfc lagi.. lama tak ke kfc..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak jugak bila dikumpul voucher tu...
      Jimat-jimat.

      Delete
  3. Sedapnya nuget tu..all the best aiman..

    ReplyDelete
  4. baru td malamm makan kfc... lambat sikit je dah pukul 9.. ter[paksa laa bayar ikut charges dinner..sobbsss

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki dapat mkn sedap disamping berjimat guna voucher :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah! Sedap sedap! =)

    ReplyDelete
  7. CT paling suka nugget dari KFC ehehe.. sedap and juicy..
    kulit dia tak keras cem nugget tempura.. tapi tempura pun sedap gak..

    suka laa anak2 Kak Fuza cuti da start..

    ReplyDelete
  8. Lya pun da dpt voucer2 kfc ni, blm gi pi tebus

    ReplyDelete
  9. SA pun x bawak anak pi mana2..duk rumah je dia...hujung tahun nanti la ...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78