HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Mar 2015

FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html
 FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH
1st time dia buat GA...Mestilah sokong dan join.
Lagi pulak apabila tengok hadiahnya SHAWL!
Terkinja-kinja sambil lompat bintang nak join.
Syarat-syaratnya pun mudah.
 
Kepada yang nak join tu klik banner k.
 
 
:: Giveaway ini akan berlangsung dari 5 Mac - 25 Mac 2015 (11.59 pm waktu Malaysia)
 
:: Senarai Hadiah ::
Shawl × 3 pemenang
Purse comel × 2 pemenang
Frame gambar × 2 pemenang
Note book + pensel × 3 pemenang
Keychain × 3 pemenang
Fridge Magnet × 3 pemenang
Sheseido Mask (3) × 2 pemenang
Top up RM5 × 2 pemenang
( gambar hadiah akan di update kemudian )
Good Luck semua!

17 comments:

  1. dtg dri segmen yg sama

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  2. Wow...hadiah menarik sgt hehe

    ReplyDelete
  3. gud luck kakfuza
    ayu jpin jugak ni

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yang sama : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    All the best ~

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html
    all the best ye!!

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sis Fuza sudi join GA yang tak seberapa ni. Gud luck yer ;-)

    ReplyDelete
  7. Gud luck..saya pun join..^_^
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  8. singgah melawat :) nak inform juga senarai pemenang dah keluar, boleh check !

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78