HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Mar 2015

Giveaway Cash RM500 2015 by Emas Putih .

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
As-Salam
[Sila Klik Banner Diatas If Nak Join]

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang
Hadiah Misteri Exclusively by Azanis x 3 Pemenang

Mula : 10 Mac 2015 | Tamat :24 Mac 2015



28 comments:

  1. Replies
    1. InshaAllah..
      Dah join? Jom join ramai2

      Delete
  2. okay dah bookmark nak join :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join tau..mana tau rezki Inani :)

      Delete
  3. Replies
    1. Diana join tak? Akak sponsor juga tu :)

      Delete
  4. Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck!
    http://dyllarezan.blogspot.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    Jom join segmen blogwalking dan giveaway yang ini pulak: Segmen Blogwalking Bersama Dyllarezan :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Rezki dari CPUV kita share dengan sponsor GA :)
      InshaAllah

      Delete
  6. WAAAAAAAAAA. interesting sgt2 ni *mata berpinar2* hehe. dah save dkt google chrome. InsyaAllah boleh join

    ReplyDelete
  7. CN datang dari segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  8. goodluck . singgah dari giveaway yang sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  9. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  10. Dari giveaway yang sama! All the best!.
    Jemput singgah Giveaway Cash RM500 2015 by Emas Putih & do keep in touch.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, good luck! :D
    Btw, jemput join ye, segmen ni dah nak tamat ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete
  12. ayu dtg dari giveaway yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye.. boleh la nanti follow blog ayu dan join segmen yang ayu buat..tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  13. As salam. Yuuhuuu... Fuza, akak singgah dr GA yg sama... Good luck na... ^__^ http://www.blogieta.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  14. datang dari segmen sama ^_^

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  15. good luck sis fuza ;)
    lama tak ziarah blog sis fuza disini :)
    Giveaway Cash RM500 2015 by Emas Putih
    Jemput JOIN sekali GA iPhone 5S :)

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yang sama.. good luck ^^
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  17. Papaglamz singgah dari segmen yang sama.

    GIVEAWAY CASH RM500 BY EMAS PUTIH . Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah, Fuza menang Giveaway ini..TQ Uzu

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78