HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Mar 2015

Kerongsang pun penuh makna

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
KERONGSANG
 
Kalau dah namanya perempuan pasti ada koleksi KERONGSANG.
Nak matching dengan tudung katanya..
Saya pun ada ler sedikit sebanyak koleksi simpanan.
Macam-macam ghoper sebenarnya.
Tapi selalunya pakai yang suka dipakai.
Yang lain tu akan dicari apabila nak p dinner ke, nak melawa-lawa skit lah kiranya kaedahnya.
 
Dalam banyak-banyak kerongsong tu ada 2-3 yang pemberian hadiah.
Eh walaupun KERONGSANG ni kecik aje, tapi ingatan nak bagi tu memang sangat dihargai.
Alhamdulillah kepada yang memberi tu.
Depa tau siapa depa. Sebab depa tu semuanya berjiwa LOW PROFILE
 
Kerongsang paling mahal yang saya ada, Purple hadiah dari Korea,dan yang putih RM80 batu Swarovski seperti dalam gambar kat bawah tu.
Hat Bunga-bunga macam teh bunga tu hah hat tu dari ONLINE business. Lawakan. Sayang nak pakai sebab takut pecah.
Kerongsang pun dah ada buat business online. Memain uols!!

Alhamdulillah, terima kasih semua kerana ingat juga nak hadiahkan saya KERONGSANG. 
 
Sebahagian koleksi Kerongsang saya
Kerongsang paling mahal yang saya ada,
Purple hadiah dari Korea, yang putih RM80 batu Swarovski


Kerongsang berharga sebab ini adalah hadiah

 

14 comments:

  1. bapak banyak.... kita pun baru pakai hijab. jadi main sumbat je pakai kerongsang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak aje
      Tapi pakai selalunya hat sama je

      Delete
  2. yup. kerongsang paling mahal saya ada pon kerongsang from korea gak.
    Tapi sekarang ni da kurang sikit pakai kerongsang sebab asyik belasah tudung instant je..

    kalau pakai shawl pakai pin2 yang blink2...hihi..senang cucuk2 je..


    http://www.rinaprettyhealthy.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. La ni senang. Macam2 pesen dah ada.
      Pin lah
      Rantai lah

      Semoga makin ramai yang istiqomah menutup aurat
      InshaAllah

      Delete
  3. mak aih... cantiknya tu Cik Fuza...

    ReplyDelete
  4. Banyaknya bepinar biji mata nak pilih kalau nak pakai. Hihi

    ReplyDelete
  5. hahahah dah nama pun pompuan kan kak fuza.. zaza pun sama hihihi..

    ReplyDelete
  6. saya jarang dapat hadiah keronsang walaupun itu lah hadiah yang saya pun suka..heheh...adik ipar dengan mak je yang pernah hadiahkan keronsang kat saya...harap2 siapa2 yang baca komen ni dapat la hadiahkan keronsang untuk saya ..ekekekek

    ReplyDelete
  7. banyaknya Fuza, cun cun belaka... :) seronok kan bila tengok koleksi kita ni .

    ReplyDelete
  8. Mak aiii...banyaknya..SA kalau beli memang akan hilang manjang...huhu....

    ReplyDelete
  9. wahh pasni leh bg adiah kat cik fuza kerongsang je naaaa..heheh
    tp yg jenis special laaa ^,^

    ReplyDelete
  10. Wow.. xsangka keronsang pon orang dah jual online ye sekarang. Everyting in our finger tips.

    ReplyDelete
  11. eeeh betul betul.. tho kecil tapi still satu pemberian =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78