HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

5 Mar 2015

Mini Giveaway by Hani Rahman

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
http://jombercontest.blogspot.com/2015/02/mini-giveaway-by-hani-rahman.html
Mini Giveaway by Hani Rahman
Rasa-rasanya ini 1st GA Fuza join bulan Mac ni.
Bagi sokongan kepada rakan Blogger kita, Hani.
 
Simple GA ini akan berlangsung hingga 8 March 2015 ni ye.
Ada lagi masa kalau nak join.
Menang kalah adat bertanding.
Yang penting ukhwah yang terjalin
InshaAllah.
 
Siapa nak join sila klik banner kat atas tu ye.
 
Good Luck semua
 

11 comments:

  1. X smpt g nak join ga skrg ni..sibuk memanjang huhu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum wbt , & salam sejahtera.. Jemput singga ye Ga-2 nih datang menyinggah:)

    IpHone5s GA by SyafiqSpecki
    GA DiariJejakaHangat 2015 (15mac)
    GA by EkinRazalli (15mac)

    ReplyDelete
  3. Hi ... Terima kasih kerana sudi menyertai Mini Giveaway by Hani Rahman ... Jom tengok senarai peserta plak, sambil sambil blog walking ... SENARAI PESERTA

    ReplyDelete
  4. singgah from the same segment :D meh la jenguk jenguk ke blog saya and support my first giveaway :*

    http://frauananas.blogspot.com/2015/03/ananasgoodmood-tiny-giveaway-p.html

    hehe sudi lah join ya. Jemput ~

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78