HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Mar 2015

Nuffnang tengah baik hati...6 CPUV sekaligus pada 9 Mac 2015. Tq tq...

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 Bulan Mac bulan murah rezeki bagi saya tahun ini.
Alhamdulillah.
Semak Akaun NUFFNANG.
Ada 6 CPUV singgah sekaligus.
Mungkin pada anda yang dah femes itu dah biasa.
Bagi saya ini adalah pertama kalinya saya mendapat CPUV extravaganza.
Semua sekali ada 18 CPUV yang sedang aktif.
Alhamdulillah.
 
Semoga dapat jugalah menjana tambahan pendapatan sambil berkarya di blog SULAMAN LACE HEAVEN.
 
 
Terima Kasih NUFFNANG.
Terima Kasih kepada semua penaja.
Terima Kasih kepada anda semua yang sudi membaca dan menyokong blog ini.
     
   
CPUV by MCMC : Klik Dengan Bijak , MAC 2015 / 83rd & 84th BE
CPUV by DiGi Project Byte, MAC 2015 / 85th & 86th BE
CPUV by Brighter Smile, Better Communication, MAC 2015 / 87th & 88th BE
 
CPUV by MCMC : Klik Dengan Bijak , MAC 2015 / 83rd & 84th BE
CPUV by DiGi Project Byte, MAC 2015 / 85th & 86th BE
CPUV by Brighter Smile, Better Communication, MAC 2015 / 87th & 88th BE
 
Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61

11 comments:

  1. banyak betul yang on going tu..tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...merasa lah juga kan..

      Delete
  2. Yang on going tu semua macam best! Banyaknya!

    Tahniah! =)

    ReplyDelete
  3. Tahniah yer, baik ada makna tuu... Hehe ^-^

    ReplyDelete
  4. wahhh banyak tu . tahniah kak :)

    ReplyDelete
  5. Enam! Memang baik hati betul sampai tak muat utk iklan.

    ReplyDelete
  6. Byknya yg on going tahniah kak

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78