HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Mar 2015

Pertama kali ke Kuantan, Pahang

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Apa khabar semua?
Februari 2015 telah pun berlalu.
 
Ini cerita penutup Februari 2015.
Sabtu lepas saya telah pun mendapat panggilan dari Mr. Husband agar ke Kuantan bersama dengan keluarga mertua saya.
Oleh kerana dia tiada di Malaysia, jadi tanggungjawab untuk perjalanan jauh ke Kuantan diserahkan kepada ayahmertua saya. Dari Kelana Jaya saya mengambil LRT untuk ke rumah ayahmertua di Taman Melati.
Oleh kerana saya ke sana bersama Aina sahaja. Mr. Husband memang agak risaulah. Tak sudah-sudah dia telefon bertanyakan keadaan kami.
Ini merupakan pertama kali dalam hidup untuk saya nak berjalan ke Kuantan.
 
Perjalanan ke sana dengan menaiki van ayahmertua.
Ayahmertua bersama dengan family dan adik-adik ipar, muat lah untuk saya dan Aina menyelit. Alhamdulillah, sepanjang perjalanan, semuanya berjalan lancar.
Tidak lah sesak lalulintasnya.
 
Kami sampai di Kuantan dalam jam 9 malam.
Kami menetap di homestay yang telah ditempah oleh adik ipar melalui kenalannya yang menetap di Kuantan.
 
InshaAllah, next entry kita cerita lanjut ye.
Capek perjalanan belum habis lagi ni.
Apa pun kita enjoy!!!
 
 
Fuza di LRT Kelana Jaya

Perjalanan ke Kuantan melalui Lebuhraya Karak


Homestay Selesa Suri, Kuantan
 

6 comments:

  1. Pahang tempat lahir nani. heeeee ^^

    ReplyDelete
  2. lama xbalik kuantan...jln2 besttt tp skrg dh sesak xmcm dulu2

    ReplyDelete
  3. Bestnye dapat gi jenjalan..kite dok kat rumah je..sobs.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78