HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Mar 2015

Review - Bersihkan Blackhead dan melicinkan kulit dengan Biore Pore Pack Strips.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Sejak kebelakangan ini, cuaca panas menyebabkan kita mudah berpeluh.
Mulalah muka berkilat berminyak.
 
Saya juga mengalami kulit kering dan mudah berpeluh.
Kalau keluar di tempat panas pasti akan mudah keluar jerawat-jerawat kecil.
 
Selain daripada mencuci muka dengan air suam, mengamalkan meminum air masak serta minum jus antara amalan saya.
Namun bintik-bintik blackhead yang sering muncul di hidung memang menggangu penglihatan. Tepeklah bedak tebal mana sekali pun pasti Nampak cela tu.
 
Saya telah mencuba BIORE Cleansing Strips PORE PACK.
Alhamdulillah, dengan kepingan hitam tersebut, dapat juga membantu menanggalkan kotoran yng ada di bahagian hidung.
 
Cuba lihat..geram je tengokkan kotoran terperangkap di atas Cleansing Strip tersebut.
 
Nak pakai pun mudah.
- Basahkan hidung.
- Tampalkan BIORE Cleansing Strips PORE PACK
- Tunggu 5 hingga 10 minit.
- Tanggalkan dengan menarik kedua hujung Cleansing Strip Pore Pack ke arah tengah hidung.
- Bersihkan hidung anda dengan air bersih.
- Lihat kotoran yang berjaga ditanggalkan..
 
Berjaya kan??
 
Cubalah.
 
Kotoran terperangkap dengan  BIORE Cleansing Strips PORE PACK
Berjaya menanggalkan blackhead.  BIORE Cleansing Strips PORE PACK


 BIORE Cleansing Strips PORE PACK

 

6 comments:

  1. Assalamualaikum. Singgah sini. Jom join contest saya. Semoga sama-sama dapat manfaatnya okayy? 85 hadiah menanti anda! Apa lagi? Jom jom. Join melalui fb, insta pun boleh. http://lovingnur.blogspot.com/2015/03/contest-hijab-lets-wear-it-right_13.html

    ReplyDelete
  2. selalu pakai brand watson nye je.. tak pernah try ni.. ehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78