HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Mar 2015

Review ..Sesekali kita try tudung Bawal dari AidiJuma

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Hari ni nak cerita berkenaan tudung bawal dari AIDIJUMA.
Last saya pakai tudung bawal rasanya zaman belajar dulu kala.
La ni kebanyakkannya shawl dengan tudung sarung aje.
 
Tetapi, setelah membelek FB adik sepupu ni..kemain ligat semua membelek tudung bawal Aidijuma ni. Terfikirlahkan...apalah yang glamer sangat yer? Apa yang label-label warna yang depa dok sebut tu? Hah..makin kompius mak!!!
 
Ada Black Label katanya yang best of the best kategori. Design pun lebih ok dari label yang lain dari segi warna, corak dan material.
Ada pulak White Label yang katanya biasanya full printed. Kainnya kadang-kadang jenis yang keras, dan kadang-kadang ada yang lembut.
Ada juga Green Label pula hanya dijual di mobilestore. Selalunya kainnya agak keras.
Terbaru Pink Label dan Blue Label. Yang ini paling terbaru belum ada maklumat.
 
Makanya berjayalah saya rembat sehelai.
Warna cantik.
Kain sejuk senang bentuk.
Yang penting bila pakai orang tau "Eh tudung AJ"
Wah..trending sungguh rupanya tudung ni.
Kalau singgah website Aidijuma mostly SOLD OUT.
 
Kepada yang nak membeli secara online boleh visit :
 
http://www.aidijuma.com/
 
Facebook Aidijuma Online Store
 
Address:
AIDIJUMA ONLINE STORE
Shah Alam, Malaysia.
Telephone:
+6 037 7347076 / +6 012-5589549
 
Jangan lambat-lambat, cepat je outOFstock!!!
 
AidiJuma Bawal Scarf Black Label
 
Tudung AidiJuma Black Label.

AidiJuma Scarf Fuza yang punya
 
Facebook Aidijuma Online Store
 

24 comments:

  1. Salam singgah pagi sis...wahh...cantiknya tudung aidijuma ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam..

      Itulah.. Beli ni pun sebab support adik sepupu jual online.
      Gojes kan

      Delete
  2. Memg cntik..tringin juga nak bli tudung ni

    ReplyDelete
  3. Br tau bab label2 ni..tp cmna nk tau..hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah senang aje yong.
      Kat bucu tudung tu ada warna label.

      Delete
    2. Yong pun peminat AJ ke?

      Delete
  4. sekarang ni tudung bawal dah jadi trend ;)
    nanti nak pi car lahhh ;- sehelai pon tak dalam simpanan lagii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga pun berpatutan.
      Fesyen yang tak ditelan zaman

      Delete
  5. Replies
    1. Memang lawa-lawa tudung dia. Bagus idea AidiJuma ni

      Delete
  6. salam kenal.singgah blogwalking kat sini ☺

    saya ada selai je tudung aj ni..label ape pun x tau haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenalan.
      Tq sudi singgah sini.
      Hah tengok pada bucu tudung tu warna apa...

      Delete
  7. xpnah try lgi tdung ni...
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2015/03/giveaway-cash-rm500-2015-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi singgah sini.
      Good Luck dengan GA Emas Putih tu ye :)

      Delete
  8. Replies
    1. Merasa ler juga beli
      Harga pun berpatutan

      Delete
  9. hr tu teringin gak AJ ni...beli 1 BL 3 WL...cukup la kot...wuuuuuu

    ReplyDelete
  10. Cantiknya tudung AJ nie yer ^-^

    ReplyDelete
  11. dah lama tak berkecimpung dengan Aj ni. Dulu say minat gak. tapi sebab cepat sangat dia launch label baru, so saya pon tak sempat nak kejor.. hehehe Anyway baca blog u dapat la info serba sikit label-label yang ada kan..
    hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78