HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Mar 2015

WW#8 Collection vs Selection

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
Collection vs Selection
Dalam banyak-banyak Koleksi Jam G-Shock sampai tak tahu yang mana satu bakal menjadi pilihan untuk simpanan berharga kenang-kenangan.
 
Rasta ada
Joyrich ada
Iron Man ada
Frogman ada,
 
Yang tak ada...DUIT!!
hahaha
 
Jadi Model bersama Koleksi G-Shock Iron Man, Rasta, Joyrich
 
 
 

10 comments:

  1. Replies
    1. Dulu tengok macam jam budak2 je kan Farah.
      Tapi bila tengok yang limited tu..harga kebaaboom

      Delete
  2. as'salam...

    G-Shock mmg cantik..suka dgn design dia ^,^

    ReplyDelete
  3. hhaha..betul..duit je yang tak de..bila tak de duit cuma mampu memandang je la..heeheh

    ReplyDelete
  4. Betul tu.. Telan liur lau takda duit ni.. Hehehe..

    ReplyDelete
  5. Byk erkk koleksi jam akak

    ReplyDelete
  6. woah Kak Fuza peminat g-shock ke ? fuiyoo
    style..

    ReplyDelete
  7. nani tak minat pakai jam. hihihi

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78