HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Apr 2015

CPUV by Expedia BPG (MATTA) Media, APRIL 2015 / 108th & 109th BE

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Terima Kasih Nuffnang.
 
Semakin kerap dapat CPUV.
Kali ini dari CPUV by Expedia BPG (MATTA) Media yakni  BE yang ke 108th dan 109th.
 
Ramai yang Tanya macam mana nak dapat CPUV?
Pokok pangkalnya rezki.
Namun ada beberapa tips yang pernah saya kongsikan dulu. Harap membantu.
 
Antara tipsnya ialah:
  • Kena lah isi dan sentiasa kemas kini survey pada column tinjauan biodata 
  • Kena isi ketiga-ketiga ruangan iklan yang telah dicadangkan oleh Nuffnang. Kemungkinan untuk di pilih pihak pengiklan adalah tinggi
  • Status keahlian Glitterati adalah satu juga kelebihan untuk blog kita di pilih pengiklan.
  • Jangan menduakan Nuffnang..Ini paling penting.. Nanti Nuffnang merajuk
  • Boleh juga mencuba menghantar TIKET kepada  Nuffnang Tanya lah soalan yang relevant. Kalau soalan yang tak berkaitan, macam mana Nuffnang nak responkan.
 
InshaAllah, berkat  kesabaran, rezki pasti ada.
 
CPUV by Expedia BPG (MATTA) Media, APRIL 2015 / 108th & 109th BE
 
 Entry ini hanyalah untuk memberi semangat untuk saya terus aktif dalam blog, Alhamdulilah.
 
Klik BE 55, 56
Klik BE 57, 58
Klik BE 59
Klik BE 60, 61
 

7 comments:

  1. yeay! cash out nnt belanja kepsi la..hihihi

    ReplyDelete
  2. banyak yang ongoing tu..tahniah..

    ReplyDelete
  3. Murah rezki akak..dah buat juga smua tu mungkin rezki dri nuffnang x myangkut lgi

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah lps kita ikut tips k.Fuza start bulan 2 smpai skrg rezeki dr Nuffnang mcurah2.thanks akak :)

    ReplyDelete
  5. Wah ...bestnya dpt byk BE...rezeki tu...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78