HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Apr 2015

Kalau ke Bandung MESTI cari COREBURGER

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Kalau ke Bandung ada ke makanan yang orang Malaysia boleh makan?
Sebenarnya memang ada banyak gerai.
 
Kali ini cerita santai minum petang di COREBURGER.
Terletak di tepi jalan yang sibuk, Jalan Ternate Bandung, Jawa Barat, kedai ini hanyalah gerai kecil. Eh kata orang kecil-kecil cili api.
Cuba tengok Menu yang disediakan. Memang wow!!
 
Kami mencuba Burger Daging Special kebaaboom.
Memang malatop uols. Cuba tengok cara presentationnya.
Kiranya kalau sekali rasa pasti anda akan kata lagi sedap dari fast food yang polular tu.
 
Selain itu WAJIB mencuba Alligator Juice. Eh bukannya ada Alligator dalam jus tu. Jangan pelik k. Sebenarnya di dalam jus tersebut ada Aloe Vera, selasih, daun mint serta perahan lemon.
Tu dia...memang sedap. Serius tak tipu.
 
Di sebelah gerai burger ini ada juga gerai jualan pelbagai menu mee.
Pasti kena cuba ye. Makanya tidak lah kebulur kalau ke sana. Eh tak sangka pulak burger ni popular sebenarnya. Siap ada Instagram uols.
 
 
 
Kepada yang berminat nak mencari burger kebaboom ini, sila ke :
 
INSTAGRAM : COREBURGER
 
Fuza, Tini dan Aina enjoying our Burgers at Coreburger Bandung.

Burger Daging Special Cheesy dengan Alligator Juice, di Bandung
Alligator Juice - Lidah Buaya, Selasih, Daun Mint serta perahan lemon. Sedap gilos!!


Hot Dog Special di Coreburger Bandung


Ada juga Menu pelbagai Mee Goreng
Menu Core Burger dan Alligator Juice

 

8 comments:

  1. Core Burger,sedapnya burger. saya nak tanya apa maksud CORE?

    ReplyDelete
  2. air tuu kalau minum musim panas ni sedapnyaaa :D

    ReplyDelete
  3. Alahai...lamanya SA x mkn burger ha....mmg nampak sedap...nanti pi sana nk cuba alligator juice tu la...

    ReplyDelete
  4. senang tak nak g sana kak? lama plak rasanya tak jejak bandung....huhuhu :)

    ReplyDelete
  5. alahai...tergoda..panas2 ni tengok air apa pun semua sedap aih..hahahah

    ReplyDelete
  6. mesti ada yg special dgn burger ini

    ReplyDelete
  7. alligator juice tu.. dapnye.. hihi..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78