HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Apr 2015

Pakaian sedondon itu mesra atau boria?

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
ISNIN dating lagi.
Alhamdulillah.
Bagaimana hujung minggu anda?
 
Saya sentiasa memulakan hujung minggu dengan bersarapan bersama keluarga. Acara riadah bersama mereka bergantung kepada keadaan. Ada masanya ada majlis jemputan walimatul Urus, ada masanya Mr Husband outstation.
 
Saya meluangkan masa bersama anakanda Aina.
Kenapa Aina sahaja? Kerana abang-abang Aina perlu menghadiri acara yang lain.
Kami ke Kuala Lumpur serta singgah ke event Naza World.
 
Apa yang menariknya, sengaja saya pakai sedondon dengan Aina.
T-shirt kelabu di padankan dengan skirt jeans biru.
Hah dah macam boria kata mereka yang melihat.
 
Pada saya, seronok je dapat pakai setema senada.
Nampak sehati sejiwakan.
 
Ada sesiapa yang tak suka pakai sedondon??
 
 
Fuza dan Aina serba baju kelabu dan skirt jeans biru

Fuza dan Aina serba baju kelabu dan skirt jeans biru

Fuza dan Aina serba baju kelabu dan skirt jeans biru di Farenheit

Fuza dan Aina serba baju kelabu dan skirt jeans biru di event NAZA WORLD
 

11 comments:

  1. Oklah Fuza, nampak cantik dan comel je dua beranak ni.. :)

    ReplyDelete
  2. SA suka je sedondon dgn anak dara SA....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan SA..
      Rasa gojes je kan sedondon.
      Bila jalan orang semua tengok

      Delete
  3. Suka je pakai sedondon... Outing dgn family mst sedondon... Salah satunya sng nk cam kan bila keluar bersama... Hehe..

    ReplyDelete
  4. biar apa org nak kata...sedondon = boria
    ada aku kesah...saya pun suka juga sedondon

    ReplyDelete
  5. Sy teringin nk sedondon dgn zahra. Tp blm berkesempatan lg.

    ReplyDelete
  6. Sy teringin nk sedondon dgn zahra. Tp blm berkesempatan lg.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78