HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 Apr 2015

Pokok Pisang Dalam Bangunan

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Pokok Pisang dalam bangunan???
Semasa ke Giant Kelana Jaya tadi, suka pulak tengok pokok pisang ini.
Eh Nampak unik lah kan.
Pandai siapa yang hias ni.
 
Terasa bagai sedang melawat kebun di kampong.
Agaknya generasi akan dating akan kenal ke macam mana rupa pokok pisang?
Pokok Pisang Dalam Bangunan


8 comments:

  1. Zaman gadget mcm skrg ni..anak2 lebih kenal game..youtube...ntah2 pokok rambutan pun diorang x kenal...

    ReplyDelete
  2. uniknyaaa. tak penah jumpa lagi. hiksss

    ReplyDelete
  3. Pokok pisang btl ke tu kak

    ReplyDelete
  4. rasa nak makan pisang plak.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. cantikkan Fuza..nice idea depa :)

    ReplyDelete
  6. Setiap mall ada artist design props...diorg nyer keja la ni

    ReplyDelete
  7. Menarik sngt kn.. Wlpn skdar pokok pisang. Hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78