HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Apr 2015

Pre Order Baju Raya Kain Sulam Batik Lukis Manik dari Bandung

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Perhatian Perhatian Perhatian.
 
Kepada yang mencari koleksi terbaru untuk digayakan lebaran nanti.
Ini peluang anda untuk membuat tempahan PRE-ORDER.
Pesanan di ambil selagi stok masih ada kerana ramai yang mengejar tukang jahit yang rata-rata telah pun reject mengambil tempahan.
 
 
Nama Sulam : Sulam Batik Lukis Manik
Material : Sutera Bandung.
Ukuran : 5 meter bidang 45"
Tidak Perlu Lining
 
*Ini adalah design 2nd Edition.
1st Edition refer SINI
 
 
Kepada yang benar-benar berminat boleh hubungi saya melalui
WhatsApp : 0192784580
email : fuzamusa@Yahoo.com
 
 Estimate stock akan sampai pertengahan May 2015.
 
Cepat Cepat Cepat.
Sementara tempahan dibuka. Jangan nanti kempunan pula yer..
 
TERMA DAN SYARAT
 

http://fuzamusa.blogspot.com/2015/04/pre-order-april-2015-kain-sulam-batik.html
Kain Sulam Batik Lukis Manik Sutera Bandung dari Bandung

 
Kain Sulam Batik Lukis Manik Light Blue
Kain Sulam Batik Lukis Manik Dark Blue

Kain Sulam Batik Lukis Manik Maroon


Kain Sulam Batik Lukis Manik Orange
Kain Sulam Batik Lukis Manik Light Mustard


Kain Sulam Batik Lukis Manik Light Purple


7 comments:

  1. Replies
    1. Cantik2 belaka kan
      Meh whatsApp 019-2784580

      Delete
  2. Cantik kaler merah tuu kak Fuza. Hihi. Nnti ana tlg promote kat family ana. Rasanye diorg nak baju tema, tp utk weeding la. Hehe.

    Lama ana tak singgah sini, kak Fuza yg c0mel ni ape kabar?? ^_^

    ReplyDelete
  3. singgah sini klik2 nuff... :)
    by the way, your blog nice...

    ReplyDelete
  4. Lma x singgah cne, cntik2.. Bli jgn x bli.kain yg hadiah dari akak dah lya buat dress hhehe

    ReplyDelete
  5. Cantik2.. Suka warna merah..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78