HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Apr 2015

Tudung AidiJuma vs Tudung AdliFuza

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Trend tudung bawal kembali melanda.
Syabas to Aidijuma kerana Berjaya menambat hati ramai wanita berhijab.
Pelbagai design, warna, kualiti telah mula menular dunia fesyen muslimah.
 
Saya pun ada rembat sehelai dua.
Tudung AidiJuma ni memang mudah nak dibentuk.
 
Dalam pada sibuk menambah koleksi tudung bawal, saya sendiri ada juga menjual Tudung Chiffon Lace Batu. Boleh kot jadi Tudung AdliFuza sempena nama saya and better-half..hahaha
 
 
Tudung AidiJuma Black Label


Tudung AidiJuma
 
 


Tudung Chiffon Lace Batu by Sulaman Lace Heaven
 

14 comments:

  1. Tudung yg last sekali tu cantik... Hehe

    ReplyDelete
  2. cntk sungguh kak fuza kite.....muda remaja gtu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahuakhbar..
      Alhamdulillah, tq sis

      Delete
  3. Tudung aidijuma memg klass..tudung akak lgi klass hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Saje saje je
      Mana boleh lawan tudung AidiJuma

      Delete
  4. Replies
    1. Fiza.. Saje je cuba tudung bawal ni. Kekok juga nak pakai. Asik tudung instant jek

      Delete
  5. pakai apa pun tetap gojess you...

    ReplyDelete
  6. Semuanya cantik...SA rasa pun kan..tudung aj ni sesuai ngan SA...ada outlet dia baru buka kan kat Nusentral

    ReplyDelete
  7. Akk pkai tdung apa pun kna dgn muka. Pndai bergaya. Hee

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78