HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Apr 2015

Tudung Chiffon Lace Batu by Adik Manis CT Humairah

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Meh berkenalan dengan adik SITI.YANG.MENAIP
Thank u adik kerana sudi share gambar posing gojes ni.
Terima Kasih shopping di Sulaman Lace Heaven.
 
CT Humairah posing sipi-sipi malu segan katanya...

Adik CT Humairah menggayakan Tudung Chiffon Lace Batu Turqoise
 
Ada sesiapa yang berminat nak cantik-cantik gojes jugak macam CT?
Stock dah tak banyak ye.

PM 019-2784580
OR
email fuzamusa@yahoo.com
 
Tudung Chiffon Lace Batu from Bandung. Available E G I  K
 
 
Cara Pemakaian Tudung Shiffon Lace Batu
Pengguna 1 cHun
Pengguna 2 Eirma
Pengguna 3 SyalMa
Pengguna 4 Lia MD
Pengguna 5 Fuza
Pengguna 6 Salwa
 

8 comments:

  1. Jemput join.. ^_^ http://kampung-kameq.blogspot.com/2015/04/segmen-ucapan-hari-lahir-buat-si-lala.html

    ReplyDelete
  2. Semoga dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  3. Cantik tudung yang berlace camni yer...

    ReplyDelete
  4. omo omoooo ahahaha kakak >.< maluuuu tite..
    best best.. alun cantik =)

    ReplyDelete
  5. Kathy masih belum pakai lagi tudung yg sis bagi tu. Syg sangat nak pakai.. Hehehe.

    ReplyDelete
  6. cantiknya
    semakin comel tuan yang pakai tu, hehehe

    ReplyDelete
  7. Cantikkk. Nnti nak try la beli satu tudung koleksi kak Fuza. Hee..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78