HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 Apr 2015

WW#9 Beg beranak-pinak

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
BEG semasa sampai Bandung, yang besar tu kosong

^


^


^


^


^


^


^


^


^



^


^


^


^


^


^


^


^


Beg bersiap sedia untuk pulang ke Malaysia. Beg penuh dengan barang-barang Mr Husband untuk dibawa pulang.
 

16 comments:

  1. banyaknya memborong dan shopping di sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah sis.. Misi mencari kain utk family wedding

      Delete
  2. kalau dah travel memang macam tu sokmo. heheh :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib lah memang dah spare ambil extra kg 😉

      Delete
  3. borong lace sampai penuh beg...hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah. Ur lace je 5 pasang. Hehe.
      Kalah tokeh kain ni

      Delete
  4. Slalunya memg mcm tu la kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah dia kan Lya
      Yang xrasa nak beli pun gatai nak beli. Hehe

      Delete
  5. mak aii..banyaknya barang..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dengan kotak kek
      Dengan beg aina
      Dengan beg baju kotor
      Sebetulnya shopping 1 beg aje
      Hehe

      Delete
  6. Replies
    1. Sebenarnya sekalian dengan barang2 Mr Husband as dia dah nak balik for good

      Delete
  7. kalau dah pi jalan2 memang tak sah memborong macam2 bawak balik..

    ReplyDelete
  8. Fuyoo. Best gitu. Teringat dulu g beijing. Member smpai kena beli beg lain. Hehe

    ReplyDelete
  9. haaaaa tudia.. penuh habis siap tambah ehehe.. bawak beg kosong lagi tu mmg terbaik la..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78