HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 May 2015

TILAM SINGLE FIBER promosi tawar_tawar

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
TILAM SINGLE FIBER
TILAM SINGLE FIBER

TILAM SINGLE FIBER
Promosi! Promosi!
=====================
WhatsApp: 011 1238 0893...

=====================

*Pre-order*
*Harga TIDAK termasuk kos pengeposan*
*Pengeposan ke Sabah/Sarawak juga*
=======================
● Kain cotton yang sejuk
● Tilam tidak panas
● Sesuai untuk guling-guling depan tv smile emoticon
● Ibu berpantang juga boleh gunakan
● Jimat ruang - boleh digulung
● Tebal tilam 3inci
=======================
● Warna corak/kain cotton adalah random (seperti apa yang diterima dari supplier), jadi tidak boleh request warna
● Tilam akan di pos 3-4 hari selepas bayaran PENUH diterima
● Tilam akan sampai dalam masa 2-3 hari selepas pengeposan

14 comments:

  1. Comel tilamnya..blh bawa pi travel

    ReplyDelete
    Replies
    1. October ni ada promosi Jimat
      Visit latest entry

      Delete
  2. Replies
    1. Sekarang ada promosi jimat
      Visit my latest entry October 10/10/2015

      Delete
  3. mcm selesa aje nampaknya...
    brape rege?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mama Aida
      Oktober ada promosi jimat..
      Visit my latest entry 10/10/2015

      Delete
  4. guling2 depan TV tu keyword yang terbaik =D mmg port guling2 smpai telelap kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang tidoq mati lah jawabnya

      Delete
  5. Replies
    1. Nak order? Sekarang ada promosi jimat
      Visit my latest entry 10/10/2015

      Delete
  6. Tilam fiber syok bila baring..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78