HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 May 2015

WW#13 Jangan Jadi Pembuli Jalan

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Apabila sombong tak kena tempat
Apabila pentingkan diri sendiri
Apabila bertindak tidak menggunakan akal yang waras
Apabila tidak memikirkan kejiranan.
 
 
Kepada tuan kereta putih, cuba tengok macam mana orang keliling parking?
Kenapa anda sesuka hati parking sedemikian rupa?
Tidakkah anda fikir tentang pengguna jalanraya yang lain??
 
Semoga menjadi iktibar kepada kita semua.
 
 
Jadilah pengguna jalanraya yang bertimbang-rasa
 

9 comments:

  1. uih...xnampak ke dh terlebih tu...kang orang sondol,marahkan orang pulak..iskk

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Owner kereta ni Anak dara tuh
      Apa pun xboleh!!

      Delete
  3. dia kira senang dia nak kluar je..suh dia beli banglo tgh hutan fuza..huhu

    ReplyDelete
  4. hahasesuka hati dia je nak parking. ish ish























    ReplyDelete
  5. Memg nak kna langgar kreta tu

    ReplyDelete
  6. Annoying...tp ramai yg cenggini...

    ReplyDelete
  7. adeh, ad jugak org mcm ni ye? ape dia pk masa dia park mcm ni ye???

    ReplyDelete
  8. Parking ikut suka. Nti tercalar skit, slh kn orng pula..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78