HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 May 2015

WW#14 Cermin Mata sempoi!!

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Awatnya tuh??
Hehe
Sebenarnya cermin mata itu di jual di Toy'R Us.
Menarikkan?
Umpama ada orang tekup mata kita dari belakang.
Sekali lagi tengok gerun juga..
 
 Cermin Mata sempoi Toy'R US Paradigm Mall, Kelana Jaya
 
 

10 comments:

  1. mula2 ingatkan ada orang kat belakang dia hehe

    ReplyDelete
  2. Erk...kalau akak confirm terperanjat ni

    ReplyDelete
  3. haha comelnya... berani ke pakai tu :)

    ReplyDelete
  4. kan...ingatkan entry apa tutup mata orang gitu.Aum cak ke teka siapa tekup mata?rupanya spek mata.memang sweet creatif fuza.

    ReplyDelete
  5. Main tutup2 mata plak ya kan hihi..bikin takut

    ReplyDelete
  6. Beli ke??ye la..macam seram je..heheh

    ReplyDelete
  7. ha ha ha memang seram...
    anak2 dara aida memang x nak beli ni.
    penakut ikut ibu!!!

    ReplyDelete
  8. Ingtkn ada tgn orng td. Hehe.
    Kreatif..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78