HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

26 Jun 2015

Keputusan 3rd Giveaway Sulaman Lace Heaven.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
TAHNIAH KEPADA PEMENANG!!
 
 
 
Pemenang Utama
TILAM SINGLE FIBER
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

 

 
5 hadiah saguhati akan mendapat Kad Raya Limited Edition dari Sulaman Lace Heaven
http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

http://sallyadan.blogspot.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

http://www.anajingga.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html
 
http://www.kisahsidairy.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html
 
 
Terima Kasih kepada semua yang telah menjayakan Giveaway ini.

Bagi tuntutan hadiah, para pemenang dikehendaki memberikan butiran berikut :
No Peserta :
URL Entri Penyertaan :
Nama Penuh :
Alamat Surat Menyurat :
No Handphone :

 Hantarkan ke email fuzamusa@yahoo.com atau whatsapp : 019-2784580
 
Kepada yang kurang bernasib baik, InshaAllah, mungkin ada rezeki anda nanti.
Sekiranya ada kekurangan didalam 3rd Giveaway Sulaman Lace Heaven Fuza mohon kemaafan. Maklumlah ini pertama kali menganjurkan yang seumpamanya.
Alhamdulillah, selesai lah Giveaway ini. Semoga ada rezeki lagi untuk next project..
InshaAllah
Kepada yang menang, sudilah kiranya whatsApp kan gambar anda posing dengan hadiah masing-masing nanti ye. Kalau ada buat entry menang tu silalah alert Fuza.
Terima Kasih
Selamat Ulangtahun ke-3 Sulaman Lace Heaven

24 comments:

  1. Tahniah buat semua pemenang. :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...terima kasih fuza musa...dan penaja tilam fiber.

    ReplyDelete
  3. tahniah kpd semua pemenang ^^

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua
    Takde rezeki i...uhuk

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada yg bertuah ...

    Jemput join segmen, Klik Sini.

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd semua pemenang!! :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepda semua pemenang..

    ReplyDelete
  9. Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6285318686464 atau
    E-MEL : tourbandung0805@gmail.com (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
    dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

    Rate Kereta per Day :
    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
    Rate: IDR 400.000 or RM 115

    # Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
    Rate: IDR 540.000 or RM 157

    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
    Rate: IDR 640.000 or RM 182

    # Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
    Rate: IDR 840.000 or RM 242

    # Toyota Hiace commuter (12 seat)
    Rate: IDR 850.000 or RM 245

    *Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
    *Include : kereta,supir,minyak, parking & tol

    Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap TOUR BANDUNG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

    Regard

    (Kang wahyu) tour bandung

    ReplyDelete
  10. Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6285318686464 atau
    E-MEL : tourbandung0805@gmail.com (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
    dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

    Rate Kereta per Day :
    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
    Rate: IDR 400.000 or RM 115

    # Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
    Rate: IDR 540.000 or RM 157

    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
    Rate: IDR 640.000 or RM 182

    # Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
    Rate: IDR 840.000 or RM 242

    # Toyota Hiace commuter (12 seat)
    Rate: IDR 850.000 or RM 245

    *Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
    *Include : kereta,supir,minyak, parking & tol

    Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap TOUR BANDUNG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

    Regard

    (Kang wahyu) tour bandung

    ReplyDelete
  11. Salam sejahtera tuan/puan semoga sentiasa semua di berikan kesihatan dan di murahkan rezeki nya (amiin) . Kami disini nak menawarkan sewa kereta tuk (bandung/jakarta city tour) bagi sesiapa tuan/puan yg dah ada plan tuk bercuti di bandung/jakarta dan memerlukan kereta untuk transportasi semasa di bandung/jakarta boleh WASAPP sahaja dekat number ni : +6285318686464 atau
    E-MEL : tourbandung0805@gmail.com (untuk lebih detail nya) Dijamin kami bagi harga yg sangat berbaloi & service yg terbaek/layanan 5bintang ***** (insha allah) mohon maap tuan/puan apabila ada ayat yg kurang berkenan dalam promotion yg kami tawarkan ..
    dan di bawah ini adalah promotion rate kereta untuk (bandung tour)

    Rate Kereta per Day :
    # Suzuki APV /Toyota Avanza/Daihatsu Luxio (6 seat)
    Rate: IDR 400.000 or RM 115

    # Toyota Innova / KIA Pregio (8 seat)
    Rate: IDR 540.000 or RM 157

    # Coaster Isuzu Elf Short (11 seat)
    Rate: IDR 640.000 or RM 182

    # Coaster Isuzu Elf Long (17 & 19 seat)
    Rate: IDR 840.000 or RM 242

    # Toyota Hiace commuter (12 seat)
    Rate: IDR 850.000 or RM 245

    *Masa sewa : 14 jam (8AM to 10 PM)
    *Include : kereta,supir,minyak, parking & tol

    Nb:yang lebih mahal banyak yang lebih murah pon ada,tp kami jamin yg terbaek tetap TOUR BANDUNG (insha allah) jom jom bercuti di bandung murah jer TERIMAKASIH :)

    Regard

    (Kang wahyu) tour bandung

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78