HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Jul 2015

Dapat Kad Raya lagi!! Terima Kasih atas ingatan

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Alhamdulillah..
Seronok rasanya apabila terima lagi dan lagi Kad Ucapan Hari Raya.
Macam banyak bebenor ye.
 
Kali ini Kad Raya ke 4 dari Cik Uzu Emas Putih.
Siapa tak kenal. Artis dah dia tu.. hehe.
Thanks ye Uzu atas kesudian hantar kad raya tanda persahabatan sesame blogger.
 
Kad Ucapan cute mute seterusnya datangnya dari Adik Manis Sally Samsaiman.
Sally pun antara blogger yang fofuler yer uols,
Ingat KOREA ingat adik Sally kita ni.
Thank you yer Sally susah payah cari alamat akak untuk pos kad ini.
 
Salam Aidilfitri buat Uzu yang akan pulang berhari raya ke kampong halamannya di Sabah kalau tak silap saya,
Adik Sally berhari-raya kat mana tu?
 
SALAM AIDILFITRI 2015
EMAS PUTIH

SALLY SAMSAIMAN
 
 
 

16 comments:

  1. Setakat ni baru dapat satu kad raya je. Hehehe. Rasanya satu tu je la kot yang dapat :D

    Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    ReplyDelete
  2. bestnye dapat banyak kad raya, setakat ni baru dapat 2 kad raya :)

    ReplyDelete
  3. nak backlink free ? sila tinggalkan link di page BLOG SYIRA LOKMAN :D

    ReplyDelete
  4. meriah nyer raya bila ada kad raya gini,kan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teringat zaman2 dedulu dpt melambak

      Delete
  5. yeay! alhamdulillah dah sampai...hihihi...akak punya belum sampai lagi..

    ReplyDelete
  6. kita dpt juga kad raya awak...:)

    ReplyDelete
  7. tahun ni xdok budget nak kasi bnyk2..
    still mood raya kan ? selamat hari raya kak FUza

    ReplyDelete
  8. Seronok dapat kumpul kad raya dari rakan blogger.. Moga thun depan ada rezeki sy untuk miliki kad raya sendiri.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78