HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Jul 2015

Dapat Kad Raya!!..Budaya Kirim Kad Raya tak lapuk dek hujan...tak lekang dek zaman.

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
 
Menjelang Aidilfitri..
Alhamdulillah
Ada juga sekeping dua tiga kad raya yang saya terima.
Terima Kasih kepada yang sudi-sudi hantarkan Kad Ucapan tanda persahabatan dan silaturrahim sesama kita.
 
 
Sejak zaman berteknologi masa kini, memang payah nak terima kad ucapan sesama kita.
Ramai yang sampaikan ucapan melalui sms, whatsApp, telegram, instagram, facebook dan pelbagai lagi medium teknologi internet. Lebih mudah dan jimat.
 
 
Namun Budaya Kirim Kad Raya tak lapuk dek hujan...tak lekang dek zaman.
Antara kad ucapan Aidilfitri yang telah pun saya terima ni datangnya dari sahabat blogger.
Terima Kasih kepada Kathy R'Bain, Shida Radzuan serta Aida di atas susah payah kirman kad ucapan tersebut.
 
 
Semoga persabahatan ini terus kekal terjalin.
 
 
Kathy R'Bain


SHIDA RADZUAN


AIDA

Salam Aidilfitri 2015

11 comments:

  1. ENTRY YANG BAIK :) ALL THE BEST ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah..
      Moga kita teruskan budaya kiriman Kad ucapan Aidilfitri sesama kita..

      Delete
  2. Bestnya dpt kad raya! Cx pon tk sangka dpt kad thn ni even sekeping tp seronok. Hehehhe btl tu. Smkn hilang tradisi kad raya ni kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tulis pantun
      Pecah Kaca Pecah Gelas...
      Sudah Baca Harap Balas

      Delete
  3. bestnya dapat kad raya,. sapa lah nak bagi kad raya dekat kita ni,. Pagi tadi dengar hot fm FAFAU yang glamer pon baru dapat 3 keping je kad raya...AG lagilah, langsung takda...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah sis..
      Rasanya kad ucapan pengganti diri lebih rasa dekat & dihargai...

      Delete
  4. hehehe sy tahun ni satu pun xde ;p

    ReplyDelete
  5. tunggu Sally punya mucul ye! hihihi

    ReplyDelete
  6. Bestnya masih dapat kad raya.. Saya rasa dh bertahun takde dpt kad raya dah.. Teringat dulu setiap kali raya, selain spend duit utk baju raya, spend jugak utk beli kad raya dan setem. Wajib bagi kawan2..Sekarang dah semakin berkurang budaya ni..Setem pun dh mahal..huhuhu

    ReplyDelete
  7. in shaa Allah fuza.
    moga persabatan kekal abadi :)

    ReplyDelete
  8. Rindunya nk pos2 kad raya..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78