HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Jul 2015

KAD RAYA SULAMAN LACE HEAVEN

...Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
 
Alhamdulillah
Tahun ini ada rezki lebih dari Mr. NUFFNANG makanya saya gunakan income tersebut untuk menempah cetakan Kad Raya.
 
Terima Kasih kepada sis blogger popular SHIDA RADZUAN.
Senang berurusan dengan adik Shida ni.
Ramai blogger yang kirim cetakan melalui beliau.
 
Thank you juga kepada sis KATHY R'BAIN coz dia yang design.
 Saya cut and paste je dari header blog. Then email ke Shida semua maklumat.
Dalam tempoh seminggu kad siap.
Sengaja saya guna header blog, bagi orang kenal blog Sulaman Lace Heaven.
 
 
Ada ke sesiapa nak bertukar KAD RAYA SULAMAN LACE HEAVEN?
LIMITED pieces yang masih available.
Kepada 15 yang pertama komen dengan address di ruangan komen di bawah ini, nanti saya akan pos kan yer.
(yang dah dapat tu tak yah lah kan :)
 
InshaAllah
Kad Raya Sulaman Lace Heaven 2015
 
Cetak Kad Raya bersama Sis Shida Radzuan
 

15 comments:

  1. Nakk kak. Hehehe :D
    NAMA : NUR INANI HAZWANI ZULKARNAIN
    ALAMAT : L7/11 LORONG 7 TAMAN PERDANA 27000 JERANTUT PAHANG

    ReplyDelete
  2. Nak..nak...
    Sofuriah Hashim
    86 Jln Anggerik 3, Taman Saujana Utama, 47000 Sg Buloh, Selangor

    ReplyDelete
  3. nak..:)

    norfarizan asaary
    pt 538, tingkat 2 jalan hospital
    cabang 4 cherang
    15200 kota bharu
    Kelantan







    ReplyDelete
  4. nak juga:
    Siti Nurfarhain Binti Azmi
    14-3-1, Kelumpuk Enggang B,
    Jalan 24/56, Keramat Wangsa, 54200 Kuala Lumpur

    ReplyDelete
  5. wahhhh.... ada kad raya customize...heee...Farah tak buat punnn kakk... Tapi apa-apa pun cantik... tak bolehlah nak beri alamat kat sini kannn??? hik hik hik, kalau PM tak apa...

    ReplyDelete
  6. Nak2 jugak lah..
    huhuu
    Nor AIn Binti Mohd Rusli
    Institut kemahiran tinggi belia negara,
    bandar baru salak tinggi
    43900 sepang, selangor

    ReplyDelete
  7. Nakk jgakk kak.
    NAMA : ROSLIZA BINTI ABDULLAH
    ALAMAT : NO. 5, JALAN USJ 8/2B, 47610 SUBANG JAYA, SELANGOR DARUL EHSAN.

    ReplyDelete
  8. Terima kasih sulaman lace...akak pun dah dapat kad ni.suka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Salam Aidilfitri Kak 😍

      Delete
  9. Wah.. Seronok tu dapat kad raya..

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. aida nak jugak :)
    sempat ke masuk list 15 tu?
    ada wassap alamat je boleh ke hi hi hi...
    sgt cantik!

    ReplyDelete
  12. Hope thun dpn dpt tmpah dgn shida.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78